Почивка на море в Слънчев бряг – Хотел Рива, Слънчев бряг

2
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Рива” е изцяло реновиран 3-звезден хотел, който се намира в сърцето на най-популярния курорт на българското Черноморие – Слънчев бряг. Хотелът отваря врати за сезон Лято’ 2015. 
За да направи почивката Ви по-приятна и пълноценна, хотел „Рива” предлага на територията си търговски център с разнообразни магазини и услуги.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 76лв. – 50% = 38лв:
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
Важи за периода от 28 май до 05 юни

Една нощувка в двойна стая

Изхранване на база All Inclusive

Ползване на басейн и шезлонг

Паркинг – до изчерпване на местата

Интернет

Туристическа такса и 9% ДДС

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 90лв. – 50% = 45лв:
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
Важи за периода от 06 до 17 юни

Една нощувка в двойна стая

Изхранване на база All Inclusive

Ползване на басейн и шезлонг

Паркинг – до изчерпване на местата

Интернет

Туристическа такса и 9% ДДС

 

Комплексът разполага с 250 помещения за настаняване, разпределени в три корпуса, с изглед към парка и басейна. Стаите са светли, в свежи пастелни тонове,  обзаведени с модерни мебели и всяка от тях разполага с тераса, сателитна телевизия, мини-бар,  телефон, санитарен възел. Хотелът предлага 3 вида помещения – двойни стаи, фамилни стаи и студиа.
Хотел „Рива” отговаря на всички съвременни изисквания за обзавеждане, комфорт и висок стандарт, с цел да осигури  удобен и приятен  престой на своите гости. Безспорно предимство е  красивият зелен парк, простиращ се върху 13 декара площ, обезопасен и отделен от околните имоти, за да осигури уединение и спокойствие. В него е разположен и басейнът на хотела. Най-малките гости на хотел „Рива” ще се чувстват в безопасност и със специално отношение – за тях има обособен забавен детски кът в парка и детски басейн
Комплексът предлага  бърз и лесен достъп до всички атракции в  к.к.Слънчев бряг, намира се само на 120 м. от плажа, на 400 м. от полицията и поликлиниката,  на 100 м. от централната пешеходна алея на комплекса.
„Рива” предлага бърза комуникация и в същото време спокоен престой. На разположение на гостите са първокласен ресторант, лоби бар и външен бар към басейна, както и  два охраняеми паркинга.
Като допълнителни услуги, гостите могат да се възползват от индивидуален сейф на рецепция, високоскоростен безжичен интернет, обмяна на валута, мини-бар, достъп до медицинска помощ и др.