Сестри Диневи – Sestri Dinevi.

1
Добави коментар

Страхотни изживявания за Сестри Диневи и Канарите в ЮАР

Сестри Диневи и музикантите от орк. „Канарите“ наскоро се завърнаха от ЮАР, където изнесоха концерт с обичаната българска фолклорна музика. Те бяха дълбоко впеатлени от екзотиката на Африка, която успяха да видят отблизо.
„Едно незабравимо изживяване“, споделят Диневи пред своите фенове във фейсбук.
Българските изпълнители не пропуснаха да посетят Lion Park в Йоханесбург – внушителен парк, в който имаха възможност да погалят малки лъвчета и да се запознаят отблизо с бели лъвове, жирафи и гепарди. Ден по-късно сбъднаха и друга своя мечта – да осъществят сафари, съобщават от „Планета.
Диневи и музикантите от „Канарите“ се докоснаха и до любимата дестинация на световните звезди – Sun City. Това е най-луксозният курорт в ЮАР, а изпълнителите са изключително благодарни на организаторите за възможността да разгледат страната.

Музикантите от орк. „Канарите“ и Сестри Диневи вече са в ЮАР, където ще изнесат поредица от концерти. Снимка от топлото посрещане там бе публикувана от телевизия „Планета“.

За прочутите фолклорни изпълнители това е една сбъдната мечта и вълнуващо турне, защото досега не са имали възможност да изнасят концерти там. Специално за концертния тур в ЮАР към състава се присъединиха и гласовитите Сестри Диневи.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг