От любов към лятото: Как да си направим перфектните къдрици

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Къдравата коса е много модерна за летния сезон, но не всеки може да се похвали с естествени къдрици. За всички, които имат чуплива или права коса, има маши, които могат да създадат перфектните извивки. Когато ползваме маши, има някои неписани правила, а и е добре да подберем правилната маша за къдриците, които желаем. Ние ще ви улесним в избора, като ви дадем съвети за правилното къдрене.

Къдрици може да постигнем и с рокли, но този метод е бавен и мъчителен, а и ни кара да стоим вкъщи, чакайки феноменалното накъдряне да се случи, а то рядко се получава, както желаем. От друга страна – машите са един чудесен избор за бързо къдрене, а и винаги можем да променим прическата си, ако не ни хареса, тъй като можем да видим всяка една къдрица.

Видовете маши са много, но ние ви препоръчваме да заложите само на тези с керамично покритие, защото те са най-полезни за косата ви. Не е необходимо да давате луди пари, за да попаднете на перфектната маша, стига само да знаете какво точно искате от нея. Не се залъгвайте, че само скъпите маши правят косата ви да изглежда бляскава и красива, това съвсем не е така. Важно е да изберете машата според размера на къдриците, които желаете. Има комбинирани маши с много приставки, които ви съветваме да изберете.

Един важен съвет, когато ползвате маша, е да не слагате спрея за коса, преди да използвате машата, а след това. Добре е да впръскате във всяка къдрица спрей, преди да я развиете, за да запази формата си за по-дълго време.  За ваше улеснение сме подбрали няколко вида маши от интернет, които може да разгледате. Радвайте се на красива лятна прическа и не забравяйте, че не бива да претопляте косата си, за да бъде здрава и да ви се отблагодарява с красота и блясък.

 

 

Етикети:
елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, къдрава коса, къдрици, мода, модерно, модна икона, модни тенденции, Потайности, стил, стилно