Павлова: Няма да се кандидатирам за президент :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: blitz.bg

 Няма да се кандидатирам за президент от партия ГЕРБ, защото съм на 38 години, а изискването е президентът да е поне на 40. Това заяви пред Нова телевизия министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

100 000 винетки повече са продадени от началото на годината до 1 юни в сравнение със същия период на предишната година, показва статистиката. Обичайно през годината продадените винетки са над 6 млн. Очаква се през 2016-та те да са повече, въпреки че в началото имаше масово недоволство от вдигането на цените. Само за първите пет месеца приходите от винетки са над 60 млн. лв. допълнително. Средствата ще отидат приоритетно за ремонт на пътищата в Северна България.

 

Тази година пътуването до морето по магистрала „Тракия” ще е лесно, но по „Хемус” ще има няколко ремонта. Ще бъдат затворени по една тръба на тунелите „Витиня” и „Ечемишка”, ремонт ще има на виадукта „Елешница”, както и на няколко места по трасето.

 

Вече са санирани 200 жилищни сгради в страната. Собствениците на тези домове са платили по 50% по-ниски сметки за отопление, а сградите са изключително красиви. Слуховете, че тези жилища може да се национализират, са неоснователни, хората да са спокойни, допълни Павлова.