ОПАСНО СИНЬО – Намери ме

1
Добави коментар

ОПАСНО СИНЬО

Възраст жени: 18-60 години

Възраст мъже: 18-60 години

Още за събитието

Усещате ли вече уханието на лятото?             Mирисът на море е навсякъде около нас….    Как Ви звучи идеята за  вечер край басейн облян от лунна светлина, небе обсипано с безброй звезди, летен морски бриз, пътека от свещи отразяващи се във водата, коктейл, нежна музика, романтична обстановка, закачливи погледи, нови запознанства, а защо не възможост за флирт?       ЗАИНТРИГУВАЩО НАЛИ?       Каним Ви на едно изкушаващо лятно ПАРТИ с аромат на любов  край басейна на хотел”Девора” на 24.06.16 от 20:00ч !!!!!!       Защо „ОПАСНО СИНЬО” ?       Атмосферата съчетана с романтичната обстановка приканва  за ОПАСНО близки отношения, палави погледи и заигравки!        Вечерта на 24,06 е време за любов!Най-добри сме в това да се ЗАБАВЛЯВАМЕ Елате, проверете и се насладете на тази неповторима вечер!Купона, който ще изживеем заедно определено ще го запомните! И все пак не забравяйте …. по време на парти  „ОПАСНО СИНЬО“ ще се запознаете с много нови, готини хора или ще срещнете своята нова, спираща дъха любов !!! Ето как се забавлявахме на 23.04 в клуба на х-л Девора: 

Информация за заведението

https://www.youtube.com/watch?v=_hNekdWK0JIХотел „Девора“

Новият и модерен хотел Девора се намира в курорта Чайка, на 4 км от Златни пясъци и на 500 м от най-близкия плаж. Предлага открит плувен басейн и фитнес зала с гледка към зелената градина. Осигурен е редовен безплатен трансфер до и от плажа и Златни пясъци.
Елегантно обзаведените стаи в хотел Девора са климатизирани и разполагат с телевизор с кабелни канали, малък хладилник и балкон. Всички имат собствена баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
Удобствата в хотел Девора включват детска площадка и а ла карт ресторант, сервиращ български и международни специалитети. В стилния лоби бар се поднасят освежителни напитки и коктейли. Вечер гостите могат да се забавляват с караоке в нощния клуб. Възможностите за отдих на място включват безплатна зала за игри с билярд, дартс, джаги и пинг-понг, въздушен хокей, игри на конзола Sony Playstation и детско кино. Осигурени са безплатен Wi-Fi достъп до интернет и паркинг.https://www.youtube.com/watch?v=_hNekdWK0J Специално за гостите на ПАРТИ ОПАСНО СИНЬО, специални цени за нощувки!!!Единична/двойна стая – 40лв.

Само с предварителна резервация на тел. 0896576873 До хотел ДЕВОРА се стига с автобус 409, спирката на ВСУ. Хотелът е на 10м. от входа на университета!!!

Уебсайт: http://www.booking.com/hotel/bg/hotel-devora.bg.html?aid=318615;label=New_Bulgarian_BG_19114761385-34SRsx0jIztVK13Wex

Адрес:
ул. Янко Славчев 82, к.к. Чайка, 9000 Златни пясъци, България, до ВСУ

© Copyright 2013-2014 namerime-bg.com. Всички права запазени.