Бербатов се върна на Олд Трафорд с два гола (ВИДЕО)

3
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Световните звезди загубиха от английските с 2:3 в благотворителен мач.

Игралият в продължение на четири сезона за Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се завърна на „Олд Трафорд” и вкара един от головете в благотворителен мач в подкрепа на деца, организиран от „Уницеф“. Българинът отбеляза и двата гола за сборния отбор на световните звезди, който загуби от звездите на Англия с 2:3.

Сам Алърдайс водеше домакините, а световния тим изведе мениджърът на шампиона Лестър – Клаудио Раниери. Специален гост беше Краля на футбола Пеле, който се ръкува с всички играчи преди първия съдийски сигнал на съдията Хауърд Уеб, както и с новия мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

В шоуто взеха участие легенди като бразилците Дида и Кафу, холандците Яп Стам и Едгар Давидс, италаинецът Фабио Канаваро, Роби Фаулър, Джейми Карагър, Дани Мърфи, Киърън Дайър и Джърмейн Дефоу, вкарал 2 от попаденията за Англия.

Бербатов се появи в игра след почивката и в тандем с бразилеца Роналдиньо се развихри под аплодисментите на „Олд Трафорд”. Двамата зарадваха публиката със впечатляващи комбинации, а Бербатов изравни за 1:1 след шут от границата на наказателното поле., след като преди това Марк Райт бе извел домакините напред в резултата. Малко след това след поредна комбинация между българина и Роналдиньо световните звезди получиха дузпа, реализирана от Бербатов за 2:1. Появилият се като резерва Джърмейн Дефоу обаче вкара 2 гола за пълния обрат и успеха на Англия.

Следете последните новини от Варна, България и света – такива, каквито са! Изпращайте Вашите новини на info (@) rapan (.) bg или на нашата Facebook станица Rapan.BG