HBO съди PornHub заради порноверсии на Game of Thrones (ВИДЕО)

1
Добави коментар
krasenk
krasenk

 

Филмовият канал HBO съди PornHub заради порнопародии на един от най-успешните сериали на канала „Игра на тронове“ (Game of Thrones). Оказва се, че PornHub има категория „Фентъзи“, в която попадат порноверсии на един от най-популярните телевизионни сериали в историята. Там светът на огън и лед става… доста по-извратен. А със старта на новия сезон на „Игра на тронове“, гледанията на видеа в PornHub са се увеличили с 370 процента.

Не е никак изненадващо, че най-популярните герои в порноверсиите на сериала по поредицата „Песен за огън и лед“ са именно сексапилните кралици Денерис Таргариен и Марджъри Тирел, и, разбира се, проститутката Шей, в чиято роля в истинския „Игра на тронове“ влиза актрисата с опит в порното Сибел Кекили.

Интересното в случая е, че поредицата на HBO предлага доста голота и секс сцени. Миналата година актрисата Емилия Кларк, която играе ролята на Денерис Таргариен, призна, че сърцето й винаги се свивало заради голите сцени в „Игра на тронове“. Поради тази причина младата актриса отказа повече да се съблича пред камера.

Сериалът „Игра на тронове“ започна през 2011 година и вече се излъчва в над 200 държави. Това и любимият сериал на президента на САЩ Барак Обама.

Източник: Dariknews.bg