Roberto Cavalli Resort 2017 – силни емоции и ярки цветове

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Roberto Cavalli Resort 2017 е истинско модно вдъхновение! Яркият стил струи от всеки модел в колекцията, а цветовете са хипер калорични и би трябвало да са забранени, защото ни навеждат на похотливи мисли.

Дълги рокли, панталони, животински принтове и много волани се преплитат, за да нарисуват пред очите ни една цветна и жива картина, която ни тегли към пламенните летни дни. Всеки модел е изпълнен с толкова много детайли, че можем да посветим почти цял ден, разглеждайки всичко. Вниманието към най-дребните моменти във всяка дреха тук е издигнато на пиедестал, а очите ни се насищат безспирно с цвят и форма.

Особено впечатление ни прави зелената рокля с пискюли, която искаме да имаме веднага. Силните цветове в колекцията придават и силните емоции, които бушуват зад всеки тоалет от нея. Харесваме Roberto Cavalli, защото винаги знаят как да ни провокират, да събудят въображението ни, и въпреки скандалните си визии, да ни потопят в богатия на чувственост красив свят на модата.

Етикети:
Resort 2017, Roberto Cavalli, елегантност, звезден блясък, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красота, мода, модерно, модни тенденции, силни емоции и красота, стил, стилно