Вижте хороскопа за днес :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Ден на благини, екстри и не случайни срещи. Вижте хороскопа на Неда Иванова – „Монитор“ за днес – 11 юни.

 

Овен 21 март – 20 април

Бъдете дискретни, не афиширайте свои и чужди тайни. До обед не се обвързвайте и не бързайте в оценките. Втората половина на деня ще донесе приятни моменти и ще ви срещне  с покровители. Близо сте да важен източник на сила, който ще позволи да станете по-самостоятелни и успешни в бизнеса си. Оглеждайте се, животът може да ви сблъска с хората, които търсите отдавна. Не се препоръчва изолация и отказ от посещение на едно или друго парти, дори и нещо да ви притеснява. Вървите към неслучайни срещи.

 

Телец 21 април – 20 май

Не променяйте плановете си, контролирайте емоциите и ще спечелите в днешния силен за вас ден. Ще се окажете близо до покровител и благодетел. Едно запознанство ще ви донесе повече ползи отколкото предполагате. До вечерта може да попаднете в среда отговаряща на личните ви амбиции и интереси. Семейните проблеми ще се разрешат. Може да получите и предложение за работа и да влезете в престижна група по интереси. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Нещо зациклено се изчиства, пътя ви се отваря.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Благините се изсипват върху съседа ви Телец, а за вас остава работата, проблемите, грижата за близките и децата. Може да пропуснете важно мероприятие и парти, на което конкурентите ви ще блестят и получават екстри определени за вас. Ще се ядосвате и изнервяте. Контролирайте се максимално, не отивайте в крайни емоционални състояния, след които нещо важно в живота ви ще си отиде и разруши. Внимавайте с храната. Не поемайте чужди отговорности, не замествайте колега. Споделените тайни ще се разгласят.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят пренарежда положения и ситуации във ваша полза и интерес. Ще се окажете титуляр в една игра, в която до момента сте имали конкурент. Не бързайте, не коментирайте отношения и присъствия до обед. Следобед ще имате двоен избор, ще получите нещо отдавна чакано и желано и връзките ви ще се стабилизират. Не отклонявайте покани. Вървите на среща с бъдещи покровители и работодатели. Няма значение с какво сте заети в момента. Новите предложения след време може да станат основният ви източник на доходи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Пазете квитанции и бележки. До обед не разнасяйте документи, за които нямате дубликат. Ако чувствате някакво стягане в гърдите, това е знак, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания. Важната работа ще свършите от обед нататък. Ще имате възможност да се наложите при преговори и да затвърдите позициите си в кръга, в който работите, имате дялове и лични интереси. От утре степените ви на свобода ще се повече. Планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа вдъхновяващо от знака на природно интелигентните Близнаци.

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре ще получите благини и екстри, които не се дават всеки ден и на всеки. Само не се хвалете прибързано и не позволявайте на чужди хора да влизат в градината на личния ви интерес. Ще получите покани и предложения, ще намерите търсената работа и неочакван спонсор за дейностите, с които смятате да се занимавате. Може да станете посредници при изгодни сделки, да влезете в ролята на мениджъри и треньори на таланти, които с времето ще ви направят известни. Нищо не е за изпускане и в любовта.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден ще помогне да затворите производствения си цикъл, да се обзаведете с ново семейство и група по интереси. Който съумее да използва добре съдбовните предложения и възможности ще се изкачи на върха на хранителната и интелектуална пирамида. Тази вечер и любовта ще почука на вратата ви. Дано различите своя принц и своята Пепеляшка в местата, където отивате. Ден за медитация над кармата на рода, с цел изясняване на миналите и бъдещите ни действия. Нищо не е случайно и не се дава даром.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на преход. Срещате благоприятните случайности и хората, които ще ви помогнат да се изправите и продължите в посока на личните си интереси и амбиции. Уредете среща с покровител, но и без много усилия от ваша страна той ще ви намери. От утре една преграда в живота ви ще се махне. Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще настрои миролюбиво и ще привлече бъдещи партньори, доставчици и работодатели. До три дни може да уредите престижни договори и да получите обещани екстри.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще имате проблеми с документи и разрешителни. Спазвайте правилата, не се месете в чужди разправии и не споделяйте научените информации. Може да излезете виновни за чужда вина. Конкурентите ви правят силен ход и парират амбициите ви в една или друга посока. И в любовта ще бъдете обект на атаки и пренебрежение. Помислете за укрепването на семейните връзки. Заемете се с благоустройството и на дома, с ремонтите и разширението, които сте обещали на половинката и децата. Намалете претенциите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре избивате рибата  или отваряте сезона на риболова дори и без разрешително. Настройте се на внимание. Съдбата ще ви срещне днес с хората, които трябва да се опитате да задържите в личната си орбита, дори и да са дошли да ви глобят. Ден на неслучайните срещи, на възможността да намерите спонсор, покровител, нова любов или нова професионална заетост. Енергията ви блика като фонтан. Ще разрешите и най-зациклените си проблеми или поне може да опитате да го направите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Където и да отидете ще ви оглеждат, ще ви подлагат на преценка и проверка. Може да се окажете за някого точно търсения човек или липсващото звено в групата, която представлява или иска да сформира. Не отказвайте и не отклонявайте предложения. Не се спирайте, ако започнете да действате несъзнателно в дадена посока, ако наберете нечий номер, без да искате или ако тръгнете в странична посока от разсеяност. Оставете съдбата да ви води. Ден на неслучайните срещи, които внасят светлина и любов в живота ни.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Нещо неприятно напира да се случи, да ви извади от застоя и от нежеланието да се промените и да тръгнете в нова посока. Вероятни са рискови случайности, които ще ви помогнат да разберете грешките си, да видите някого в нова светлина и да се откажете от една илюзия. Пазете си документите и парите. Не теглете кредити. До три дни ще получите на ниска цена това, за което днес ще платите скъпо. Включва се каналът на кармичната родова памет. Очертават се срещи с хора, с които имате взаимни дългове за уреждане.