Дамска гривна от естествени камъни Кварц, Планински кристал и Ахат – DM-2214

4
Добави коментар

Ръчно изработена еластична дамска гривна от естествени камъни Розов Кварц, матиран Планински кристал и розов Ахат с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2214

Елементи: – 10 мм. мъниста Розов КВАРЦ – камъкът на любовта Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие.

– 10 мм. мъниста ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ – камъкът Лечител Още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве, вечната младост и трайната любов.Той балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Помага за освобождаване от страхове, съмнения и фобии.

– 10 мм. мънистo розов АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.

– 10 мм. ПЕРЛИ – декоративни метални рингове, инкрустирани с кристали Цирконий – декоративни метални орнаменти – корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см. При желание от Ваша страна, можем да Ви я изпратим в красива цветна кутийка (+1.50 лв.).

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% (Промокод: grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5) Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.