Графинята Драгана Миркович с парти за четвърт милион евро за рождения ден на дъщеря си

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Графинята Драгана Миркович с парти за четвърт милион евро за рождения ден на дъщеря си

Сръбската дива Драгана Миркович, която ще изнесе впечатляващ концерт на 16 декември в София, организира внушително бляскаво парти във Виена за 14-я рожден ден на дъщеря си Мануела. Грандиозното тържество се състоя преди броени дни в един от най-скъпите хотели в австрийската столица „The Ritz-Carlton.“

На покрива на хотела, който предлага невероятна панорамна гледка към целия град, се събраха повече от 300 гости – приятели, роднини и известни личности, пристигнали от всички краища на света, за да уважат празника на звездното семейство. Те останали силно възхитени от изисканата декорация с красиви фотографии на рожденичката, шестстепенното гурме меню и изящната 7-етажна торта, поднесена на фона на впечатляващи фойерверки.

Според сръбските медии за пищното гала събитие иконата на балканската сцена и съпругът й Тони Биелич са се бръкнали с над 250 000 евро. Само трите дизайнерски тоалета, които дъщерята на Драгана е сменила по време на вечерта, възлизат на 35 000 евро.

А във връзка с подаръка, който е получила девойката за празника, звездата сподели: „Не обичам да говоря за подаръци, защото те не са най-важното нещо за дъщеря ми. Важно е да се събере цялото семейство. И двете ми деца са много скромни, те обичат приятелите си повече от самите подаръци“.

BEST OF концертът на Драгана Миркович, на който певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Коментари

comments