Наръчник на перфектната рокля: Стилни и модерни

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Да сме едновременно стилни и модерни понякога е изключително трудно. Това, което ни харесва, невинаги е актуално за сезона, затова сме приготвили за вас няколко съвета за изрядна визия.

Перфектната рокля трябва да е семпла, но и в нея да има нещо интересно, което да ни накара да я запомним. Не сме привърженици на натоварените тоалети, които имат прекалено много детайли и разсейват вниманието. Стилът се крие в простичките неща, а не в хилядите малки елемента, с които можем да се разкрасим.

Подбрали сме за вас street style визии, от които черпим вдъхновение за градската си визия, които ще ни заредят с нови идеи за сезона. Съветваме ви да подбирате ежедневни рокли с неутрална дължина, която да не привлича прекалено много погледи. Премерете всяка ваша стъпка, така, че да изглеждате стилни и с класа.

Пъстрите десени сега са на мода, както и роклите-тениски, които заливат пазара от всички страни. Дългата рокля също е популярна, а ние знаем, че всяка дама има нужда поне от един подобен модел в гардероба си.

Разкроените кройки, както и дантелата са две неща, които властват цяло лято. Може да заложите на монохромна визия, или да разнообразите тоалета си с цвят, но дантелата изисква особено внимание. Обувките, които подбираме за визията си, трябва да бъдат съобразени с дължината на роклята. Ние залагаме на красивите балеринки, които вървят с абсолютно всичко.

Надяваме се, че сме ви заредили с доза свежест, и сме успели да ви потопим в пъстрия свят на модата. Носете стила винаги в себе си и разгледайте нашите стилни предложения.

 

Етикети:
eMODNO да имам, Shopping Terapia, актриса, дамска мода, дизайнер, звезден стил, колекция, колекция рокли, красиво, красота, Наръчник на перфектната рокля, рокли, рокля, стил, стилно, Шопинг експерт