5 в 1 3G Таблет с GPS навигация и Цифрова телевизия Prestigio 8 инча

1
Добави коментар

5 в 1 3G Таблет с GPS навигация и Цифрова телевизия Prestigio 8 инча
09:47, 16 Юни 2016 видяна 23 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Поради големия интерес на потребителите към 7-инчовия 5 в 1 таблет на Prestigio, Ви предлагаме новия по-голям и с по-добри характеристики таблет Prestigio PMT3108_3G_C.

 

Таблет

Таблетът разполага с голям 8-инчов IPS LCD капацитивен мулти-тъч скрийн дисплей с висока резолюция от 1280х800. Работи с невероятно мощния 4-ядрен процесор Mali 450.

Устройството Ви предоставя изключително голяма RAM памет от 1,5GB и 8GB външна памет + 16GB външна карта памет БОНУС.

Освен чрез WiFi, можете да сърфирате в интернет където и да се намирате, благодарение на 3G функцията. За всички тези екстри се грижи мощната батерия c 4200mAh. 

Разбира се, устройството разполага с всички Google play приложения – Facebook, Skype и др.

 

Цифрова телевизия:

Таблетът работи с външен microUSB донгъл – TV тунер, предоставящ отлична картина. Този донгъл Ви позволява безплатно да гледате цифрова телевизи, също така поддържа най-новия за момента стандарт MPEG4.

GPS навигация за кола или камион

Получавате устройството с предварително инсталиран професионален навигационен софтуер с подробни и актуализирани карти на България, цяла Европа, Турция, Русия и Сканднавските страни.

Менюто и гласовата навигация са на български език, благодарение на което работата с устройството става по-бързо и по-лесно.

В случай на използване за камион, навигацията позволява въвеждане на параметрите на тежкотоварното превозно средство, а именно тонаж, дължина, височина, ширина, брой оси и др.

Също така получавате инсталирани толколектни станции за Германия, винетни стикери за Бенелюкс и предупреждения за полицейски камери и постове.

DVR/Видеорегистратор

Всеки ден ставаме свидетели на ПТП и много често се оказваме жертви без доказателства. Това вече няма да се случва, защото освен всички други функции на 5 в 1 таблета, можете да го използвате като видеорегистратор, който да заснема и записва всичко, случващо се около вас на пътя.

« Обратно към блога