Покани за рожден ден

1
Добави коментар

Покани за рожден ден

Покани за рожден ден

 

Покани за рожден ден – основното средство, с помощта на което оповестявате на света, че във въпросния ден се е появил един прекрасен човек. Главната отлика между всички съществуващи празници и вашия ЛИЧЕН такъв сте вие самият/самата. Второто събитие е веднъж в годината, ваш персонален повод и като такъв е съвсем естествено да пожелаете да бъде неповторим и запомнащ се. Най-важното, което ще получите, не са лъскавите дарове, а уважението и присъствието на близките до сърцето ви хора. В този ред на мисли ние ви приканваме да се сдобиете с най-ефектните покани за рожден ден, които най-новите устройства, технологии и човешки интелект са способни да предложат към днешна дата.

Покани за рожден ден

Въпреки че с бума на информационните технологии и непрестанната употреба на киберпространството поздравителните картички, без значение от повода, за който са предназначени, както и покани за мероприятия от различен характер, изпращани по традиционната поща и/-ли куриерски фирми, драстично намаля и се изтласка встрани, който и да попитате, ще ви потвърди, че получената на ръка покана или поздрав го радва и ласкае в пъти повече, отколкото електронните прояви на приканване, защото материално-вещественото проявление на изделието е много по-въздействащо, много по-ограничено откъм предлагана услуга, а и се изисква много повече талант и изпипваща детайла ръка, отколкото при виртуалните такива.

При своето изготвяне всички покани за рожден ден имат един-единствен замисъл – ответната страна (в случая-вашият гост) да се почувства значима, а присъствието й, което очевидно е наистина важно за вас, да се реализира.

Нека поговорим за дизайна на поканите за рожден ден: за разлика от поканите, изготвяни по други поводи (сватби, кръщенета, фирмени събития, коктейли, покани, обвързани с шоубизнеса и развлекателната индустрия и др.), където тематиката и обликът са по-обширни и позволяват свобода и вариации, то при внимателното обмисляне на картичките за рождения ви ден ние се ръководим преди всичко от вашата индивидуалност, собствените ви вкусове, претенции и критерии за качество, естетичност и оригинален външен вид, от личността ви и онова, на което тя е олицетворение. А за да разберем тази информация, ни е необходим личен контакт с вас, който можем да получим, когато се свържете с нас.

Поканата за рождения ви ден може да бъде с хоризонтално или вертикално разположение, със златни или сребърни букви, сенки и светлосенки, силен контраст между фон и надписи, преливащи цветове и нюанси, брокат за допълнителна украса, рамкиране по краищата й, матов или перлен завършек, да има поместена ваша снимка, индивидуално послание към човека, в чиито ръце ще попадне поканата, да бъде черно-бяла, едно-, дву-, трилистова и т.н. – въпрос на предпочитания и претенции, които ще предявите към нас!

Нещата не опират дори до кой знае какви финансови средства, тъй като себестойността на единична бройка е направо смехотворна. Разбира се, от значение е и качеството на материалите, от които ще бъде изработена вашата индивидуална

Покани за рожден ден

покана, но дори и най-висококачествената хартия и помощни материали не биха ви затруднили откъм заплащане – ако говорим за ограничен брой гости и, аналогично, брой инвитации, тогава притесненията ви са съвсем неоснователни.

Форматът на вашите покани за рожден ден може да варира от А4, А5, А6, като можете да се спрете и на нетипични форма и размер, които не присъстват в официалните сайтове и каталози на нито една фирма, занимаваща се с реклама и маркетинг. При нас ще получите всичко, което визуализирате в съзнанието си – само с един click.

Предлагаме ви кратки идеи за текст, който бихте могли да изпишете върху картичките си:

 

Скоро остарявам с още една година,

затова ти изпращам тази покана.

Кой се появи в живота ми, кой си замина,

но ти си ми скъп, защото остана!

 

***

По случай своя юбилей,

ти изпращам специална покана.

Да се скътаваш – не смей,

догодина – я ни има, я ни няма…!

 

          ***

Ти си важен човек за мен,

знаем се от 100 години.

Покана за рождения си ден,

от сърце да ти връча – позволи ми!

Тази и всички други услуги, които предлагаме, можете да проверите на основния ни сайт – Crops.