Слимкът дренираща напитка, Slimcut drainer drink 10 сашета

1
Добави коментар

Слим кът дренираща напитка регулира излишъка на вода, подпомага пречистването на организма и помага за контрол на теглото. Разтворима напитка с вкус на праскова.

Съставки: Регулатор на киселинност: лимонена киселина, овкусител: вкус на праскова, пълнител: оризово брашно, изсушен чрез пулверизация сок от корен на черна ряпа (Raphanus sativus), сух екстракт от корен на сарсапарила (Smilax officinalis), сух екстракт от листа на котешки мустачки (Orthosiphon stamineus) с мин. 2% калий, сух екстракт от корен на глухарче (Taraxacum officinale) с 3-5% хлорогенна киселина и мин. 12% инулин, оцветител: карамел (амониев сулфит), подсладител: сукралоза, антислепващ агент: силициев диоксид. Активни съставки: Съдържание в 1 саше: Изсушен чрез пулверизация сок от корен на черна ряпа 400mg, Екстракт от сарсапарила 300mg, Екстракт от котешки мустачки 300mg, Екстракт от глухарче 200mg.

Употреба: Изсипете съдържанието на едно саше в 1 литър вода и разбъркайте докато се разтвори напълно. Препоръчителният дневен прием е 1 саше, разтворено в 1 литър вода.

Предупреждения: Хранителна добавка с подсладител. Не приемайте при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките на този продукт. Ако използвате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Продуктът не се препоръчва за бременни жени и кърмачки. Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза за прием. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот са важни. Да се пази на място, недостъпно за малки деца! Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура под +25°C.

Активни съставки:

Черната ряпа (набавена от местни френски ферми) съдържа набор от вещества, сред които съединения на сярата, и се използва традиционно като детоксикатор, диуретик и холеретик (стимулира образуването и секреция на жлъчен сок). Благодарение на действието си е идеално средство за облекчаване на органите, страдащи от промени в хранителните навици и приема на излишно количество храна. Прясно изцеденият сок от черна ряпа (Rapanum sativum) се използва за лечение на диспепсия, резултат от недостатъчна секреция на жлъчен сок. Той стимулира перисталтиката и действа на жлъчните пътища, като ускорява секрецията на жлъчен сок и подпомага нормалното храносмилане.

 

Сарсапарилата (Smilax officinalis) е билка с доказани способности да свързва ендотоксини в кръвообращението и да ги насочва към унищожаване в храносмилателния тракт. Има тонизиращ, детоксикиращ и пречистващ ефект.

Явайският чай (Котешки мустачки) от векове се използва в традиционната медицина за укрепване здравето на отделителната система. Явайският чай (Orthosiphon stamineus) се прилага изключително много в Югоизточна Азия при различни състояния, включително за детоксикация на организма, като различни проучвания са доказали ефективността му. Приемът на екстракти от явайски чай ускорява образуването на урина и изхвърлянето на излишния натрий. Това негово действие показва, че той влияе благоприятно на здравето на бъбреците, но действието му е дори по-обширно, като той вероятно има защитно действие и върху черния дроб. За хора, нуждаещи се от диуретичен агент, явайският чай е изключително добър избор, като в допълнение повлиява благоприятно здравето на черния дроб.

Глухарчето е богато на витамини и минерали. То осигурява на организма и няколко натурални, биологични активни вещества като флавоноиди и терпеноиди, с 

доказани кръвопречистващи качества. Тези съединения оказват ефекта си в храносмилателната система, като увеличават уринарния поток.

Slimcut програма за отслабване, схема на прием, упражнения