Слимкът контрол на теглото, Slimcut Weight management 60 капсули

1
Добави коментар

Слимкът контрол на теглото спомага за поддържане на теглото, ускорява метаболизма, повишава жизнеността и енергията. Съдържа специално подбрана комбинация от 23 екстрактa и концентратa на плодове и зеленчуци.  Слимкът Weight Management е допълващ продукт в серията Slimcut, фокусиран върху запазване на постигнатите резултати и избягване на йо-йо ефекта.

Съставки: Плодови и зеленчукови екстракти и концентрати Fiit-ns® {листа на зелен чай*, семена на гуарана*, плодове на грейпфрут*, плодове на черна боровинка**, цветове на броколи**, листа на зелено зеле**, лук**, чесън**, стъбла на аспержи**, плодове на червен портокал*, плодове на папая**, плодове на ананас**, плодове на ягода**, плодове на ябълка**, плодове на кайсия**, плодове на череша**, плодове на портокал**, плодове на касис**, плодове на маслина**, плодове на краставица**, плодове на червено и бяло грозде**} с мин. 60% общо полифеноли, мин. 15% флавоноиди, мин. 2% кофеин, мин. 1,8% ниацин (никотинамид), сух екстракт от плодова кора на горчив портокал с 6% синефрин, aнтислепващ агент: магнезиев стеарат (зеленчуков), капсули: хидроксипропил метилцелулоза.    *екстракт, **концентрат

Дозировка: Препоръчителният дневен прием е по 1 капсула 2 пъти дневно с чаша вода, след хранене.

Предупреждения: Не приемайте Слимкът контрол на теглото при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките или ако използвате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Съдържа кофеин. Не се препоръчва за деца или бременни жени (съдържание на кофеин: 18mg/2 капсули). Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза за прием. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот са важни. Да се пази на място, недостъпно за малки деца! Да се съхранява на тъмно и сухо място при температура под +25°C.

Активни съставки:

Fiit-ns® – плодови и зеленчукови екстракти и концентрати Fiit-ns® е оптималният средиземноморски концентрат от плодове и зеленчуци, базиран на натуралната сила на полифеноли и витамин B3 (ниацин) при намаляване на теглото и цялостното поддържане на добро здраве. Fiit-ns® помага на хората да намалят теглото си, но не само: той обхваща физическите и психологическите аспекти на успешната, дългосрочна загуба на тегло, като подобрява цялостната енергичност и чувство за удовлетвореност. Fiit-ns® работи за намаляване на теглото основно чрез изгаряне на мазнини, но същевременно набавя на организма достатъчно количество витамин B3, предшественик в основни катаболитни и анаболитни реакции от енерго-набавящия метаболизъм и конструктивния, животоподдържащ метаболизъм. Той осигурява и чувство на удовлетвореност и енергичност, дължащо се на запазване на енергията при разграждане на мазнините. Fiit-ns® (900 mg/ден) помага на приемащите го да намалят теглото си (до -6,1 кг за 12 седмици), като в същото време намалява умората, подобрява чувството на енергичност, жизнеността (+52%) и общото благоразположение (+53%).

Горчивият портокал се предлага като природно средство за намаляване на теглото. Поддръжниците му твърдят, че стимулира процеса на разграждане на мазнини. В няколко проучвания участниците са изпитали ускоряване на метаболизма след прием на продукти, съдържащи горчив портокал. Изследователите обаче все още не са потвърдили действието му при хора, които се стремят да намалят теглото си. Активното вещество в горчивия портокал – синефрин – е структурен аналог на ефедрина, който подобрява термогенезата. Природният синефрин от горчив портокал е много по-безопасна алтернатива за активиране на бета-3 рецепторите в адипоцитите, ангажирани при отделянето на мастни киселини от мастните депа за протичане на термогенеза.

Slimcut програма за отслабване, схема на прием, упражнения