Как да се возим на Hoverboard

1
Добави коментар
dimov.btm
dimov.btm

Как да управляваме hoverboard Качване на hoverboard-a 

Първото нещо което трябва да направим преди да се качим на hoverboard е да се уверим, че батерията му е напълно заредена.

Включете hoverboard-a и го сложете точно пред пръстите на краката си.

Светлините на hoverboard-a трябва да гледат назад или напред??

Това е най-често задавания въпрос. Според някои хора трябва да се движим със светлините назад. По този начин светлините играят ролята на мигачи за хората зад нас. Истината е, че hoverboard-a няма лице и гръб. Може да го карате както намерите за добре.

Сложете десния си крак върху скутера(ляв ако ви е по-удобно). Постарайте се кракът ви да е възможно най-близо до колелото на скутера. В противен случай първият ви опит с hoverboard ще е доста по-труден. Постарайте се скутера да е равен със земята. 

След като единия ви крак е на скутера просто трябва да стъпите с другия. Не го обмисляйте много, защото може да паднете. Качването на hoverboard е като да се качвате на стъпало от стълбище.първата ви реакция след като се качите на hoverboard-a е да се стегнете. Това ще ви накара да се клатушкате назад-напред. Напълно нормално е. Това което трябва да направите е да погледнете напред(не надолу) и да се отпуснете сякаш стоите. Не се опитвайте да се движете със скутера. просто постойте на място Движене с hoverboard Движение в права линия

Движението с hoverboard става супер лесно. Най-лесния начин за обяснение, е че просто трябва да помислите на къде искате да тръгнете. Толкова е просто. Ако не сте се досетили до сега hoverboard се движи когато бива наклонен. Накланяйте се леко и плавно, hoverboard-a ще свърши останалата работа.

Ако се наклоните твърде много или рязко може да паднете!!

Завиване с hoverboard

Завиването ще ви се стори много естествено. Сякаш hoverboard знае какво искате да направите. За да завиете просто завъртете напред левия си крак, за да завиете надясно или десния крак, за да завиете наляво.

За по-остри завои въртете hoverboard околу себе си.

Как да упражним наученото

След като научите как да стоите върху hoverboard най-добре е да започнете да правите „обиколки“ в парка или друго удобно и просторно място.

Започнете да правите обиколки само в една посока. Когато се почувствате уверени може да обърнете посоката на движение. По този начин ще упражнявате всички посоки.

Слизане от hoverboard

За да слезнете от hoverboard трябва да направите същото което направихте, за да се качите, само че на обратно :). Не трябва да скачате от hoverboard-a.

Внимание! Слизането от hoverboard е най-трудното движение което ще трябва да упражнявате.

Share this post

Tweet Share Google+ Pinterest