Стикери за най-малките

1
Добави коментар

Изборът на бебешки стикери е въпрос, който касае изцяло възрастните. Да обзаведеш и декорираш бебешка стая, не е нещо в което самото бебе да може да участва. Много по-лесно е това да се случи със стая на ученик или тийнейджър. В тях вече се е оформил някакъв стил и все пак имат известни предпочитания най-малкото към цвят, герой, музикална група и др.

При декорация на бебешката стая основна роля играе майката, която ще прекарва повече време с бебето, както и полът на бебето, не на последно място и самото обзавеждане. От край време се възприема, че топлите цветове са за момиченца, студените за момченца. За щастие вече не е точно така и все повече родители си позволяват да смесват различни цветове в името на свежестта и забавния дух на стаята. Разбира се, не е съвсем правилно да има дискриминация относно цветове и елементи.

Но къде все пак е границата на естетиката? Прието е, че стаята трябва да бъде декорирана така, че когато човек влезе в нея, да не изпитва никакво съмнение за пола на бебето. Ако възрастните се затрудняват да го определят, не знам каква определеност ще има самото бебе, което тепърва ще пораства и ще се запознава със себе си и околния свят. Може да се използват неутрални по цвят фигури, животинки или анимационни герои. Важното е да са миловидни и весели и да подхождат на интериора и цвета на стените. 

 Стикери „Семейство бухали“ подходящи за стая на момченце и момиченце 

„Маймунки на клонче“ са подходящи за стая на бебе момченце, поради цветовата гама,

докато стикер „Две маймунки на клона“ имат открити цветове за момиченца, както и цветенца като елементи.

Съвсем малки разлики, но оформят представата ни за момчешка или момичешка бебешка стая.

Много са актуални употребата на бухалчета и маймунки в декорацията на бебешката стая. Може би е някаква мода, но и двата вида предизвикват приятни усещания. Особено приятно е, когато са подбрани правилно и цветовете. Маймунките и бухалите подхождат както за момиченца така и за момченца, като е добре, отделните допълнителни елементи, било пеперуди, цветя, панделки, да бъдат в ориентировачните мъжки или женски цветове. Ако стикер маймунки е за момчешка стая, по добре вместо панделки, да имат вратовръзки или може би папиьонки, пеперудите да бъдат подменени с охлювчета и т.н. Вариантите са много, затова е добре да отпуснете въображението. Все пак не декорирате бебешка стая всеки ден. А и ние сме готови да ви помогнем изцяло.

В Мишел Фостър предлагаме индивидуална изработка на стикери за стени, свързани изцяло с желанията на родителите. Стикерите могат да включват конкретни елементи, животинки, цветя, герои и др. с определени цветове и размери. Може да ви посъветваме, а може и да изпълним съвсем точно вашата идея за декорация на бебешката стая.

  

Универсални стикери за бебешка стая: Африкански животинки;

Стикери за бебешка стая за момиченца: Влюбени пиленца;

Стикери за бебешка стая за момченца: Кафяво бухалче.

Важно е да знаете, че стикерите, които изработваме са самозалепващи се, не се нуждаят от допълнително лепило, монтират се чисто и лесно, освен това са изработени от екологично чисти продукти със съответните сертификати за безвредност. В Мишел Фостър най-важното е качеството, затова не използваме китайски материали!