Красиви майки-красиви дъщери

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Красотата се предава по семейна линия и прекрасните дъщери на тези известни дами определено го доказват. Да си хубав в света на богатите не е лукс, а задължително условие за главозамайваща кариера.

Наскоро Синди Крауфорд и дъщеря й Кайа Гербер бяха на корицата на „Вог“, а днес се подреждат на челно място в класацията ни за най-красиви дъщери. Кайа е одрала кожата на майка си, а ние й предвещаваме светло бъдеще в света на модата.

Лили-Роуз Деп вече изгря с фотосесия във „Вог“. Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради е едно от най-красивите нови лица и сме сигурни, че ангелският й вид стопява не едно сърце.

Мелани Грифит и дъщеря й Дакота Джонсън са поредния пример, че красотата е семейна черта. И двете изглеждат повече от добре и дори имат известна прилика.

Дъщерята на Джери Хол – Джорджия Мей Джагър може и да е взела от чертите на известния си баща – Мик Джагър, но определено носи женствената красота на майка си. Вие изберете коя сред всички тези известни дами е най-очарователна, а ние ви оставяме с още интересни статии от света на щоубизнеса.

Етикети:
дамска мода, елегантност, звезден блясък, звезден стил, известни личности, интересно, красиви дъщери, красиви майки, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, Отблизо, Потайности