Део, Лео, Рафи и Играта – очаквано добра комбинация

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Общото им парче, озаглавено „4D“, има най-амбициозния клип, пускан у нас напоследък, със специалното участие на Любен Дилов-син

Видеото на „фантастичната четворка“ е с размаха на филмова продукция и включва подводни снимки, скачане с бънджи и парашут плюс специален танц по хореография на Александра Енева – Алекс. Лятното парче, издадено от „Вирджиния рекърдс“, е по музика и аранжимент на Петър Костов (Бате Пешо), а закачливите рими са съчинени от самите изпълнители.

Клипът е сниман от „Глобал филмс“ с режисьор Кирил Кирилов и оператори Бебо Халваджиян, Силвестър Йорданов и Стефан Тодоров, чието дело са подводните снимки в един от басейните на комплекс „Дианабад“ в София.

Рафи влиза в ролята на треньор на националния отбор по баскетбол (девойки) и осъществява своя първи скок с бънджи от Аспаруховия мост във Варна, Део се превъплъщава в обитател на подводна ергенска квартира, Лео си взима душ под водата, а Играта попада в затвора под строгия поглед на секси надзирателка. На други кадри четиримата са в черни костюми с вратовръзки а ла героите на Тарантино от филма „Кучета в резерв“. Не по-малко екранно време получава и гост-звездата Дилов-син.

На плажната ивица пред Happy Bar & Grill Beach Bar във Варна в танца на Део, Лео, Рафи и Играта се включват плажуващи, клиенти и работещи в заведението, дори група японски туристи с фотоапарати.