Нова песен на „Ю ту“ във филма за Нелсън Мандела

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Ordinary Love звучи в новия трейлър за Mandela: Long Walk to Freedom, по едноименната мемоарна книга на бившия южноафрикански президент, който това лято навърши 95 – и чиято роля на младини тук се изпълнява от Идрис Елба

Идрис Елба, който наскоро игра във фантастичния екшън „Огненият пръстен“, тук се превъплъщава в Нелсън Мандела още от младежките му години, когато учи право, участва в съпротивата, бива обявен за терорист и тикнат зад решетките за 27 години – до превръщането му в икона на борбата срещу апартейда.

Партнира му Наоми Харис („007 координати: Скайфол“) в ролята на първата му съпруга Уини Мадикизела-Мандела, с която лидерът на партията Африкански национален конгрес се разделя, преди да спечели Нобеловата награда за мир и да бъде избран за президент на ЮАР през 1994-та.

Режисьор на филма е Джъстин Чадуик, а сценаристът Уилям Никълсън е бил номиниран за „Оскар“ с работата си по „Гладиатор“ и Shadowlands. Чуй Идрис Елба като Нелсън Мандела и в тийзъра за биографичната драма, която излиза в САЩ точно преди сезона на наградите.