Танцуващи котета

6
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Ритмично клатене на глави в пълен синхрон

Сутрин не е като на човек да му се работи. То като цяло няма време, в което да ни се работи, но това е отделно нещо. Обаче сутринта е време за имитация на работа и преглеждане на интернет за всевъзможни щуротии.

По тази система сме се натъквали на какви ли не щуротии, но на танцуващи котенца (в буквалния смисъл на думата) попадаме едва сега.

Тулип и Дейзи клатят глави ритмично и в пълен синхрон на фона на електронно парче. Собственикът им, който е автор на видеото, обявява, че двете котета скоро ще бъдат дадени за осиновяване в Animal Welfare League в Арлингтън Вирджиния, така че ако искате да имате танцуващи котки и случайно имате път натам, тези две животинки могат да станат ваше притежание.

Публикувано от
Елена Лазарова
06 юни 2014, 09:12

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.