Невероятната реч на Джим Кери за мечтите

3
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Актьорът държи реч пред завършващия випуск на университета по мениджмънт „Махараши“

Джим Кери е един от най-откачените и забавни актьори, които Холивуд е произвеждал. Той е известен с ексцентричността си, чувството си за хумор и уникалната нелепост, която може да въплъти в героите си.

Как той успява да го постигне и какво всъщност го вдъхновява? Той разкрива това в реч пред завършващия випуск на университета по мениджмънт „Махараши“.

Баща му успява да му даде нужното вдъхновение, макар и по един нетипичен начин.

„Баща ми можеше да бъде велик комик, но той така и не повярва, че той може да го постигне. Така че той направи консервативен избор, избра сигурна работа като счетоводител. И когато аз бях на 12 г., той беше изгонен от тази сигурна работа, а нашето семейство трябваше да се бори за оцеляване. Научих много уроци от баща си, сред които и това, че можеш да се провалиш в това, което не желаеш да правиш. Така че можеш да се пробваш в това, което обичаш.“

Публикувано от
Елена Лазарова
16 юни 2014, 09:20

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.