Селена Гомес като мокър сън

14
Добави коментар

Behaving Badly е комедия за влюбен в нея тийнейджър, който е готов на всичко, за да спечели сърцето и тялото й – но вместо това бива прелъстен от застаряваща блондинка

Нат Уолф („Вината в нашите звезди“) и Селена Гомес са в главните роли, а им партнират Мери-Луиз Паркър, Елизабет Шу, Хедър Греъм, Джейсън Лий, Патрик Уорбъртън, Гари Бъзи, Дилън Макдърмът. Акцентът в трейлъра е върху съзвездието актьори, но от кратките кадри със стриптийзьорките става ясно защо филмът има ограничение в показа и до 17-годишните трябва да го гледат с придружител.

Режисьорът Тим Гарик е и съсценарист, а в основата е книгата от Рик Брауди While I’m Dead Feed the Dog (2000). Никой не е казал, че любовта е лесна работа, гласи посланието на предстоящия филм, чийто сюжет, освен стриптийзьорките, включва още мафиоти, съседка нимфоманка, шеф наркоман, перверзен училищен директор, свещеник, който пази не само чужди тайни, майка със самоубийствени наклонности и завоалираните напътствия на светец покровител.

Публикувано от
Елена Лазарова
07 юли 2014, 18:23

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.