Сантра и Кристо в „Аромата ти“

2
Добави коментар

Новото им съвместно видео, което се появява след 4-годишно прекъсване, е заснето на яхта за милион долара

Сантра гостува на Кристо в новото им съвместно парче, където е съавторка на музиката заедно с JJ и Jay Cee. Рапърът е съчинил текста и има активна роля в реализирането на клипа, заснет от Башмоушън – като сценарист, режисьор и монтажист. „Аромата ти“ има претенции за летен хит, но ние харесваме повече предишната й песен „Изгрева и залеза“ с участието на Павел и Венци Венц.

Външният им вид във видеото е дело на различни стилисти. Сантра заложила на Габриела Христова, докато Кристо изрично настоял да го облича Мика Стоичкова чрез своята модна марка Cest Caché Creation by Mika Stoichkov.

„Аз и ти в хотелска стая, ти ще мъркаш аз ще лая, намираме се в рая. Схемата ще ти начертая, ако не печеля, никога не си играя“, обръща се Кристо към дуетната си половинка. Навремето двамата имаха няколко успешни песни заедно – като „Аз и ти“, от която изминаха вече десетина години.

Публикувано от
Елена Лазарова
15 юли 2014, 20:01

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.