Миро засне новия си клип във Варна

3
Добави коментар

В парчето му „Скочи над мен“ участва местната рапзвезда Дим4оу, който има повече фенове във „Фейсбук“

Музикален продуцент на песента е Светлин Къслев – StarLight, който е и съавтор на Миро в музиката и текста. Люси Иларионов е режисьор на видеото, заснето на емблематични варненски места, сред които изкуствените палми на един от градските плажове и паметника на българо-съветската дружба на „Почивка“.

„Трябва да правим неща, които да ни предизвикват извън зоната на комфорт, които ни карат да се страхуваме, да настръхнем. Които ни изграждат. Без болка няма растеж – коментира Миро в тв интервю. – Надявам се, че оставям добра следа в това, което правя. Най-важно е да оставиш света по-добър след себе си.“

„Прави неща, които спират ти дъха“ е основната фраза, около която Гош от школата за улични танци The Center е изградил хореографията. Екипът благодари и за гостоприемното приятелство на хотел „Интернационал“ в Златни пясъци.

Публикувано от
Елена Лазарова
16 юли 2014, 18:07

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.