Антмен (Човека мравка) – миниатюрният супергерой

15
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Филмът обещава екшън, хаплив диалог, разчупване на клишетата, но най-вече много, много хумор…

Миниатюрният Антмен е поредният супергерой, вдъхновен от фауната, в един от 11-те планирани филма по комиксите на „Марвъл“.

Съсценаристът Пол Ръд, участвал в „Приятели“ и редица кинокомедии, е в ролята на мошеника Скот Ланг, който облича костюма на Човека мравка с помощта на своя ментор д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и придобива невероятната способност да се смалява, но силата му да расте…

Партнира им Еванджелин Лили („Хобит: Битката на петте армии“, сериала „Изгубени“) като дъщерята на учения – Хоуп Пим, която също има важна роля във вселената на „Марвъл“ чрез своето алтер-его…

В новия трейлър за първи път се появи и злодеят Дарън Крос / Йелоуджакет, който се играе от Кори Стoл (сериала „Къща от карти“, Хемингуей от „Полунощ в Париж“), а костюмът му разполага с плазмени оръдия.

Създаден от Стан Лий и Джак Кърби през януари 1962 г., Антмен сред основателите на Отмъстителите и въпреки че е от най-старите комиксови персонажи на издателството, е и един от най-малко познатите на феновете.

„Антмен“ пристига в кината на 17 юли, на 3D, но преди това, на 24 април, на екран излиза „Отмъстителите-2: Ерата на Ултрон“. Феновете чакат с нетърпение и планирания за догодина „Доктор Стрейндж“, за който бе ангажиран възможно най-подходящият актьор – Бенедикт Къмбърбач.