Деян Неделчев се обясни в любов на патките

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Иначе гласовитият естраден певец, нашумял през последните години с прозвището Икебаната, продължава да издига в култ нискобюджетните клипове

Жанрът novelty songs е популярен и у нас, а сред най-изтъкнатите му представители у нас напоследък е Деян Неделчев, който вече се представя като Ангелов.

Новото му парче „Гуменото пате“ е композирано от самия него в диско-фънк стил, който носи настроение от 70-те и 80-те, но напомня и ранния хит на Марая Кери Emotions (1991).

Песента е част от 12-ия му албум „Да бъдеш“, а клипът включва кадри от общуването му с гумени патета във ваната… Текстът на Валери Станев пък съдържа откровения като: „Заедно със тебе патките ми стават две“.

„Това ще е хитът на лятото, аз го знам“, убеден е изпълнителят и декларира целта си – хората да се смеят и да се веселят. Защото „живеем в много тъжна и депресивна държава“; достатъчно ревем и плачем за какви ли не неща, коментира той в „Часът на Милен Цветков“ по Нова.

Докато се прави на клоун, Деян, който вече е прехвърлил 50-те, не пропуска от време на време да напомни и за гласовите си качества, както в този кавър на „Карузо“ с БГ текст.