Дарт Вейдър и Нелина в новия хит на „Дийп зоун“

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Видеото към „Нека Силата е с нас“ е посветено на джедаите

Новата песен на „Дийп зоун проджект“ е дебют за вокалистката им Нелина и е посветена „на всички съвременни джедаи, които с действията си правят този свят по-добър“.

Групата отдавна представя клубното си Star Wars Show с герои от космическата сага, което сега пренася и в клипа към парчето, използвайки инерцията от новия трейлър за „Епизод VII“ (с над 40 млн. прегледа за пет дни).

„Нека Силата е с нас“ е композирано от Любо Савов (JuraTone) и Дидо, който вече се назовава Dian Solo и е автор на текста плюс аранжимента, заедно с D-Trax. Във видеото участват лицата на „Star Wars“-шоуто, сред които се откроява топтанцьорът Метин Енимехмедов в ролята на Дарт Вейдър. Той, но вече без маската, седи и на съдийската маса заедно с Любо Савов и Невена Пенчева.

В останалите роли са Павел Петков (Йода), Красимир Иванов (Чубака), Вергин Терзиев (имперски щурмовак), а в тон с новите филми от поредицата има и джедайка, в която се превъплъщава Queen Marry. Ивайло Телбизов също е рицар джедай, а принцеса Лея се играе от Виктория Павлова. Целият балет „Нова“ са превърнати в интергалактически танцьорки.

Клипът е заснет в пловдивски клуб, а режисьор, оператор и сценарист е Bobby Fat, почти съименник на ловеца на глави. Групата обещава скоро и клубни ремикси на песента плюс версия на английски език.