Пари срещу унижения, или как един богат разглезен руски тийнейджър се забавлява

1
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Внук на руски милиардер плаща на момиче да се разходи голо по улицата и на млад мъж да изпие урината му

На какво са готови хората срещу голяма сума пари? И позволено ли е на богатите, разглезени тийнейджъри да се гаврят с нормални хора, само защото имат пари? Тези два въпроса ги повдига скандалният клип на Григорий Мамурин – внук на милиардер и син на бизнес дама.

Григорий публикува на канала си в YouTube видео, в което предлага на хора в парка „Горки“ пари, срещу това да направят нещо излагащо и унизително. Преминаващите момичета получават оферта да се разходят голи из парка срещу 10-15 хил. рубли (около 200-250 евро), а за същата сума той предлага на мъже да изпият урината му.

Виж още: Къде си влагат парите най-богатите руснаци

За съжаление и за двете оферти се намират хора, които да се съгласят. Другото жалко нещо е, че младежът така и не разбира защо след като е качил видеото, под него коментарите са толкова негативни. Та той просто се забавлява, при това не върши нищо против волята на хората.

Публикувано от
Елена Лазарова
14 май 2015, 10:37

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.