Музикалният клип на годината според MTV

3
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Bad Blood на Тейлър Суифт е суперпродукция, в която роли имат 15 известни жени от шоубизнеса

Тейлър Суифт триумфира на видеонаградите, връчвани от MTV, след като нейният Bad Blood стана клип на годината. Вероятно най-амбициозното произведение в жанра за тази година, актьорския му състав включва нейни колежки от попсцената като Хейли Уилямс от Paramore, Селена Гомес, Зендая и Ели Голдинг, популярни лица от тв екрана като Елън Помпео („Анатомията на Грей“), Маришка Харгитай („Закон и ред: Специални разследвания“), Сърея („Империя“), Лена Дънам („Момичета“) и приятелки от модния подиум като Карли Клос, Кара Делевин, Марта Хънт, Лили Олдридж, Джиджи Хадид – плюс ветеранката Синди Крофърд.

Самото парче е с участието на рапъра Кендрик Ламар, а видеото е режисирано от Джоузеф Кан, екранизирал и най-гледаната песен на Тейлър Суифт в YouTube – Blank Space (с две награди от MTV – за най-добър клип на певица и в поп категорията).

Bad Blood, отличен и като най-добра музикална колаборация, обаче не е любовна драма, а феминистки екшън, който изправя певицата срещу първите й приятелки Селена Гомес и Карли Клос.

Фотогалерия: 15 супермацки в клипа на Тейлър Суифт Bad Blood