Наталия Кобилкина изтрещя

5
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Наталия Кобилкина изтрещя

Nadpis

17/04/2014

Болните от рак си го заслужават!

Сексоложката заяви, че няма да помага на болни.Самопровъзгласилата се за сексоложка Наталия Кобилкина, наричана още Катъркина заради нелепите си сексуални съвети, отново взриви фейсбук, но за първи път не с еротичните си фантазии. Тя обяви, че отказва да помага на болни от рак или други тежки заболявания, защото това си било тяхната карма и не бивало да им се пречи да си я изчистят.

„Трябва да избирам къде да помагам. Обичам да помагам за нещо, което за вас е приятно“, написа рускинята и поясни, че на болни категорично няма да помага с пари. Повод за нейното изказване стана молбата на Нана по време на „Денсинг старс“ да се помогне на нейна онкологично болна приятелка, която се бори за живота си, за да продължи да се грижи за невръстния си син.

Постът на Кобилкина против страдащите от рак предизвика веднага взрив от коментари. „Изумена съм що за мислене! Аз също се потискам от вечно мрачните новини и статии, но това не ме прави безчувствено чучело! Що за човек трябва да си, за да кажеш: „Аз не бих дала пари на болен от рак“? Много е лесно да се правим на много умни и знаещи, когато пожарът е в чуждата къща! Вместо това ще слушаме акълите на Наталия в коя дупка да си го заврем и хоп! – ще сме много щастливи и здрави! Божеее, колко простотия има по света!“, написа Миглена Станевска. Кобилкина беше наречена още егоистка, коравосърдечна кучка, руска простакеса. Май всичките определения й прилягат.

Всеки ден

Коментари

коментара