Какво да не пропускаш да сложиш в куфара при следващото си пътуване

25
Добави коментар
efrea
efrea

Вече настъпи сезонът на активното пътуване, но знаеш ли как да подготвиш куфара си с дрехи, така че да вземеш всичко, което ти е необходимо и в същото време да не се окаже, че ще пътуваш с прекалено много багаж?!

 Ефреа ще обърне внимание на няколко трика за лесен подбор на дрехите, необходими за едно пътуване сред природата.

Приготвянето на багаж може да бъде много досадно. Много е лесно да се подведеш и да вземеш много неща, които в действителност изобщо не са ти нужни. Но от друга страна приготовленията ти за следващото пътуване могат да се окажат перфектния момент да направиш пролетно почистване на гардероба си и в същото време да отсееш нещата, които ще са ти от полза. 

ПОДБЕРИ НЕЩА, КОИТО НАИСТИНА ОБИЧАШ ДА НОСИШ

В повечето случаи вероятно искаш да вземеш дрехи, които не са особено подходящи и удобни за предвиденото пътуване, но просто ги обичаш – не се притеснявай, в това няма нищо нередно. Ако дадена дреха ти харесва как ти стои, дори и да не е съвсем подходяща със сигурност ще намериш удобен момент да я облечеш. И все пак трябва да има баланс – любимите ти малка черна рокля едва ли ще бъде подходяща за едно по-приключенско пътуване. Затова, освен любимите си дрехи не забравяй и наистина необходимите.

   efrea.com – Дамска блузка със сребристи райета Lorina                efrea.com – Пола от неопрен на цветя в зелено Marissa 

ВИНАГИ ИЗБИРАЙ ДРЕХИ, С КОИТО СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ

Ефреа те съветва да се концентрираш върху тези дрехи, с които ще се чувстваш комфортно, с които разпускаш и не си задаваш въпроса „Това дали не ме прави по-пълна?”. Няма нищо по-важно от това да се насладиш на пътуването си, а това с какви дрехи си облечена също оказва влияние върху настроението. 

 efrea.com – Рокля с волани  къс вариант Barbona                            efrea.com – Червена дълга рокля – Palermo

НАПРАВИ ПРАКТИЧЕН ИЗБОР

Заложи на дрехи, с които можеш да бъдеш активна в повече дейности. Спортните дрехи са отличен вариант – освен за разходки можеш да ги използваш и вкъщи, което ги прави много добра инвестиция.

   efrea.com – Спортен панталон с кант райе Sport                                  efrea.com – Блуза с цип на гърба  гръб райе Flavia

 Ето няколко съвета за подходящи панталони за пътуване.

– Не избирай прекалено обемни панталони

– Заложи на слим, но на не толкова тесни в областта на коленете – движенията ти все пак трябва да бъдат свободни. Също така избягвай и деним.

– Що се отнася до цвета – избери черен, сив, каки – такъв, който лесно се комбинира с други цветове. Сивото е много подходящо, особено когато отиваш на по-дълго пътешествие, тъй като дори и да се изцапа няма да се забелязва. 

   efrea.com -Дамски панталон от пениран памук Eliot                      efrea.com – Дамски панталон Julian

Туниките са чудесен избор и за лятото и разходките по плажа. Те са много добър вариант и за дреха, която можеш да облечеш върху банския си. Естествено можеш да заложиш и на по-спортен тип туника, с която ще се чувстваш удобно, когато правиш дълги преходи в планината например. Така че по-добре не пропускай да си сложиш една такава дрешка в куфара. 

  efrea.com – Дамска туника с вързанки Gerda                                       efrea.com – Дамска туника с къс ръкав Cloudin 

   efrea.com – Дамска туника от сатен Milena                                               efrea.com -Дамска туника/рокля Saritha

Разбира се тениските са неизменна част от всяко пътуване – независимо дали си избрала за твоята почивка планина или  море. Направи своят избор в онлайн магазинът efrea.com.

  efrea.com – Дамска блуза с къси ръкави Breeze                                      efrea.com – Дамска блузка с щампа Lorina

   efrea.com – Дамска блуза с гол гръб Zyzu                                             efrea.com  – Дамска блуза с къси ръкави Paolina

Нека не пропускаме и роклите – Ефреа ти предлага много модели, с които лятната ти ваканция ще бъде още по-цветна, забавна и пълноценна.  Освен по-ежедневна рокля не забравяй да си вземеш и една по-елегантна, с която летните вечери на плажа ще бъдат още по-приказни. 

  efrea.com – Дълга дамска рокля с волани Barbona                                 efrea.com – Червена дамска рокля Ralica

  efrea.com -Дамска рокля Loretta                                                      efrea.com – Дамска рокля с флорални мотиви Corona

В Ефреа можеш да откриеш всичко необходимо за твоето пътуване. Когато стягаш багажа си за следващата дестинация не пропускай да вземеш освен някоя любима дрешка, която знаеш, че ще имаш повод да облечеш, така и практичните и необходими за всяко едно пътуване дрехи.

Довери се на стила си и не забравяй доброто си настроение във всеки един момент. 

Проверете в нашия блог какви са най-новите модни тенденции.