Благодаря ти мамо

12
Добави коментар
Estir
Estir

Няма жена, която да не е готова да бъде отличена с титлата майка. Това е дума, в която е събран целият смисъл на живота на една жена. Да отгледа и възпита един нов човек, може би бъдещ пилот, или поет, а може просто жена, която след време ще стане майка. Такъв е живота. Това е мисията на всяка жена,да бъде нежна, любяща, понякога строга, но винаги истинска майка. Това е първата дума изречена от децата ни и тя ни дава толкова много приятни емоции, че този миг не бих заменила за никое богатство на света. Да бъдеш майка, съвсем не е проста работа, това е всекидневна отговорност, себераздаване, твърдост и нежност, гъвкавост. Та кой друг би съумял да съчетае всичко това, освен истинската МАЙКА.

Мили малки и пораснали вече деца, целунете своите майки, прегърнете ги. Понякога думите са излишни. Те ще разберат какво искате да им кажете. Та нали те са тези, които ви бършеха сълзите, когато плачехте в тъмното и превързваха колената ви, когато паднехте от колелото, те са тези, които неотлъчно бдяха над вас, когато боледувахте и пазеха всички ваши тайни през годините.

Благодаря ти, мамо, за всичко, което си направила за мен, и се надявам и моя мъничък син ,да разбере истинския смисъл на думата МАЙКА като порасне ..