Алберт Попов: Няма да спра, докато не стана първи! :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
150
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Алберт Попов обеща да продължи да дава най-доброто от себе си, за да стигне до първото място в алпийските ски. 21-годишният софианец се завърна в България след серията от силни резултати в слаломите за Световната купа.

„Страхотно се чувствам, малко съм уморен, но всичко си е струвало. В момента съм в страхотна форма, ще се опитаме да я поддържаме за световното. Ще гледаме да си починем и да уцелим деня.“

„Чувствам се супер, усещам, че това е моето място. Не се притеснявам, сред тези конкуренти се чувствам жив и съм готов за нови успехи. Към мен винаги е имало очаквания. Не се притеснявам, моите целите са високи, така че следвам ги и каквото стане“.

„Мечтая за първото място. То винаги ми е в главата, винаги ме тормози. Докато не застана на първото място, няма да се спра. Давам най-доброто от себе си, винаги карам за медал.“

На Попов му предстои световно първенство е Оре, Швеция: „От световното очаквам едно хубаво класиране, очаквам да нацеля формата. Това да е моят ден.“

21-годишният скиор разкри, че се надява в Банско да постигне силни резултати и в другата си дисциплина – гигантски слалом.

„Там все още не ми се е получило. Там все още целта е топ 30. Може да очаквате подиум в Банско. Надявам се да стигна до подиум в Банско“, каза той.

Попов добави, че големите звезди в алпийските ски вече го поздравяват и се съобразяват с него.

„Големите, въпреки че изглеждат доста гледащи отвисоко, се заглеждат, когато се появи млад талант. Ставаш интересен и идват да те поздравяват“, завърши той.