10 лесни начина да си по-слаба и по-щастлива

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Woops.bg предлага десетки разнообразни продукти и те ще ви помогнат да имате тялото, за което винаги сте мечтали

Тегло. Една обикновена 5-буквена дума, която предизвиква толкова много емоции в почти всички жени. При това емоциите са предимно неприятни. Теглото безспорно е един от най-големите кошмари на нежния пол и винаги ще бъде. Често няма сериозна причина за притеснение, но сме се вманиачили до такава степен, че постоянно не си харесваме тялото и се мислим за непривлекателни.

Постигането и поддържането на перфектното тегло е много трудно, а и изисква време. Затова Woops.bg ви предлага 10 продукта, благодарение на които ще можете веднага да направите така, че да изглеждате по-слаба. Кой би отказал? Ето и предложенията на онлайн магазина:

Стягащо бельо клин Slim and Lift

Ще придобиете секси фигура на момента, като ще изглеждате с 4 до 8 кг по-слаба! Еластичното трико в горната част спомага за постигането на плосък корем, долната му част оформя бедрата, а специалната W еластична ивица повдига и оформя седалищните части. Фигурата ви ще изглежда издължена и ще се чувствате стройна.

Атрактивен стягащ клин – дънки

Този суперклин ще ви помогне незабавно да придобиете секси силует. Той изглежда като стилни дънки и повдига дупето, стяга корема, скрива паласките и оформя бедрата. Очертава идеален силует и скрива недостатъците. Съчетайте го с любимите си блузки и се чувствайте красива и желана!

Стягащ колан Waist Trimmer Belt 

С него ще се отървете лесно от нежеланите издатини около кръста. Удобен и подходящ за носене по цял ден, той е незабележим и не оставя очевидни линии под дрехите. Оформя талията съвършено и е с двуредно закопчаване за регулиране на пристягането.

Стягаща оформяща пола Genie Shape Skirt

Благодарение на фотореалистичния 3D слой тя изглежда точно като истинска дънкова пола, но е в пъти по-комфортна, лека и ефирна. И това не е всичко, защото втори компресионен слой на тази гениална пола помага за тонизиране и оформяне в долната част на тялото. Така получавате като резултат перфектен ханш.

Стягащи бикини корсет

Бикините с корсет прикриват излишните килограми, придавайки тънка талия и плосък корем на мига! Носят се като обикновено бельо и са невидими дори под тесни и фини дрехи. Благодарение на тях ще изглеждате с до 8 кг по-слаба!

Маскиращ антицелулитен чорапогащник

Изработен е от прежда, съдържаща специални минерални активни вещества, които предотвратяват образуването на портокалова кожа. С този чорапогащник кожата изглежда коприненогладка и добре поддържана. Идеален избор за жените, които страдат от незначителни кожни несъвършенства на краката.

Стягащи бикини със силна компресия 

Тези бикини са предназначени за мигновено намаляване обиколката на талията! Изработени са от фина и тънка материя, а задната част е полупрозрачна с ефект „танга“. Благодарение на това стягащо и оформящо бельо ще изгладите несъвършенствата на талията. Подходящи за носене през лятото, както и след раждане.

Секси и елегатно боди Bamboo Slim Body Suit

Дамско боди, което оформя и стяга фигурата за минути. Получавате елегантен силует без никакви тежки упражнения и диети! С този мултифункционален продукт имате четири резултата в едно решение: повдига бюста, оформя талията, повдига и стяга задните части, придава перфектна линия на бедрата.

Оформящата тениска със сутиен Booby & Tummy

Иновативна оформяща тениска, която ще искате да носите цял ден! Тайната се крие в дизайна й, който оформя тялото мигновено, като помага да подобрите фигурата си и повдига гърдите. Същевременно премахва недостатъците от корема и подмишниците ви.

Турмалинови оформящи и стягащи боксерки

Те са най-бързият, лесен и достъпен начин да имате по-слаба и по-красива фигура! Идеални за прикриване на целулит и оформяне на бедрата, корема и дупето. Турмалиновият продукт представлява удобни, меки, устойчиви и дишащи стягащи бикини. Идеални са за носене, удобно и дискретно под дрехите.

Не е толкова трудно да изглеждате слаба и секси, нали? Разбира се, ако сте решили, че не искате това да бъде само временен ефект, Woops.bg отново има точните предложения! Какво ще кажете за:

Бермуди за отслабване Hot Shapers

Стопете мазнините с бермуди, в които се потите до четири пъти повече! Независимо дали се упражнявате във фитнес салона или се разхождате навън, с Hot Shapers бързо ще постигнете желания ефект! Напълно незабележими под дрехите, с тях оформяте тънка талия, прибран корем и стегнати бедра.

Колан за отслабване Hot Shapers

Подобно на бермудите Hot Shapers, коланът е изработен по специална технология от иновативната материя „неотекс“. Така температурата на тялото се повишава, увеличавайки потенето, и топите мазнини бързо и неусетно. Коланът оформя талията и корема, като има ефект дори и просто докато се разхождате навън.

Богата гама от антицелулитни продукти

Уреди, кремове, лепенки, зелено кафе… Woops.bg предлага десетки разнообразни продукти и те ще ви помогнат да имате тялото, за което винаги сте мечтали. Разгледайте онлайн, изберете си, мобилизирайте се и започвайте битката за съвършеното тяло – тя никога не е била толкова лесна!

Източник: Woops.bg / автор: Николай Рачев