Топ Цени за Превоз на Мебели и Багаж

1
Добави коментар

Възползвай се от нашите изгодни летни оферти за превоз на мебели и багаж. Поръчай обемен товарен бус или камионче с падащ борд на цени от 30 до 50 лева на курс за София без ограничение на времето. Можем да превозим (доставим) вашите вещи до всяка точка на България на цени от 0.50 до 0.65 лв./км. в зависимост от разстоянието и обема необходимото превозно средство.

Нашите товарни коли разполагат с различни по обем товарни помещения събиращи от гарсониера до напълно обзаведен 2-стаен или 3-стаен апартамент на едно зареждане. Някои от тях разполагат с хидравлични платформи вдигащи до 700 кг. товар. Това е което ни отличава от повечето фирми в бранша и ни прави желан и удобен партньор за работа.

Всеки бус пристига на посочен от вас адрес в точно уговорения час без предварително заплащане. Опитен шофьор-хамалин ще ви помогне с товаро-разтоварването, подреждането и укрепването на вашите мебели напълно безплатно. 

При нужда от допълнителна мъжка сила, ние от Транспортни Услуги София можем да ви предложим екип от опитни хамали за разглобяване, опаковане, товарене и разтоварване на вашите вещи на съвсем приемливи цени. 

Не губете излишно време в търсене на подходяща фирма за превоз или преместване на вашето имущество. Просто ни се обадете на тел. 0885 714 966 / 0893 484 770 за безплатна консултация. Ние ще ви предложим подходящ за вашите нужди транспорт, хамали и най важното ще ви дадем ясна и точна цена още по телефона.

Гарантираме ви бързо и качествено обслужване на разумни цени. Обадете ни се още сега!