Сайдинг монтаж

1
Добави коментар

При монтаж на сайдинг от нас, можете да получите не само бърз и качествен монтаж , но и гаранция за продуктите и монтажа. 

10 причини да ПОРЪЧАТЕ монтажа си при нас:

1. Цялата работа се извършва само от квалифицирани монтажници обучени от нас. Монтажните екипи имат високо ниво на професионализъм. Фирмата  ни следи за качеството на монтажните работи.

2. Фиксирани цени и условия. След постигане на съгласие относно монтажа, клиентът сключва договор с нас за извършване на договорената работа. В договорът ясно са посочени условията и цените за монтаж на сайдинга. 3. Безплатно посещение от специалист за замерване и подготвяне на ценова оферта.

4. При монтажа се използвт само висококачествени продукти на „Алта Сайдинг“.

5. Специална цена. Ние предвиждаме отстъпки за клиентите ни в зависимост от общата оценка на разходите за материали и монтажни работи.

6. В договора е включен подробен разчет за всички разходи: работа, материали, доставка.

7. Ние даваме гаранция за всички продукти на „Алта Сайдинг“ както и за монтажа.

8. Нашите цени отговарят на качеството на продуктите и качеството на извършената работа. Кратки срокове за доставка и монтаж до всяка точка в България.

9. Поръчайте монтажа си онлайн или по телефона (лесно и бързо от вкъщи).

10. Вие ще получите фасадата за която сте мечтали.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА МОНТАЖ НА „АЛТА САЙДИНГ“

 

Подготовка преди монтажа

Монтаж на фасадни панели Alta Siding

Монтаж на хоризонтален сайдинг

Монтаж на вертикален сайдинг

Монтаж Софит

Монтаж Blockhouse

 

Изтеглете приложението за мобилни телефони с което лесно можете да изчислите площта на вашата фасада, както и да подберете най-подходящият цвят. ИЗТЕГЛИ