Ремонт на пералня, която не изхвърля водата

18
Добави коментар

Не липсват обаждания с поръчки за ремонт на перални, печки и друга техника за дома и в горещите юнски дни. Уикендът започва след няколко часа, но моят петък е с динамична сервизна програма – перални, аспиратор и прахосмукачка. 

Покрай многото обаждания се свързах с домакиня, която се тревожеше, че пералнята й не центрофугирала, водата не можела да бъде изхвърлена и изпраните дрехи останали вътре. Информирах я, че тези неизправности при пералните са доста разпространени. 

Търсете възможните причини сред запушен маркуч за изходящата вода, запушен филтър, развалена помпа, повредена електроника или програматор. Ако сте малко запознати с устройството на уреда за пране, може да чекнете филтъра на пералнята. Окаже ли се, че  не е запушен или пък предпочитате да не човъркате по техника, най-хубаво е да потърсите квалифициран  майстор, за да бъде отстранен проблемът, причинил отказа на пералнята да центрофугира и извърши успешно ремонта. 

Адресът на собственичката на пералнята, която не изхвърля водата, попадна в работния график на сервизния техник като последен за деня, защото програмата ми за деня е доста динамична, но пък тя се оказа, че живее в нашия квартал – Борово. 

Запазете подходящо време за ремонт на перални от понеделник до неделя. Пералнята ще бъде ремонтирана в дома Ви от опитен майстор с богата сервизна практика.

Когато името работи за теб!