Българските Черноморски курорти привличат все повече чуждестранни туристи

2
Добави коментар
PollyK
PollyK

Водещи български курорти по Черноморието са спечелили челни позиции в класацията за най-атрактивни оферти през периода 1 февруари – 31 декември 2016 г. Проучването е направено сред руски туристи по отношение на тарифите за настаняване. Най-често при предварително потвърждение на резервация, посетителите могат да направят плащанията си с кредитна карта и да вземат топ намаленията за сезона.  Офертите непрекъснато комулират  своите параметри според броя на записванията и в зависимост от срока на почивката. В някои хотели отстъпките са толкова големи, че при настаняването на четиричленно семейство  децата ползват безплатен престой. В пакетната цена  тази година отпочиващите получават преференциални условия при офертите за море 2016. Те ще се радват и на висококачествено обслужване според световните изисквания и още много изгодни предложения! Ето с какво още ще бъдат изненадани:

Луксозни стаи Срещу достъпни цени, туристите могат да наемат стая с телевизор, мини бар и климатик. Банята е стилно оборудвана, а от терасата се разкрива впечатляваща гледка към плажната ивица. В някои хотели, по предварителна заявка от страна на гостите, безплатно се предлага бебешка кошара за малките представители до двегодишна възраст. Само с едно обаждане до рецепция отпочиващите имат възможност да поръчат рум сървиз, да заявят събуждане в определен час или транфер от и до летището.

Топло посрещане Любезният персонал в хотелите непрекъснато подобрява професионалните си умения, следвайки опита на своите чуждестранни партньори в туристическата индустрия. Тази тенденция стана традиционна практика в българското обслужване, затова посетителите могат да се обърнат без колебание към служителите за съдействие при планиране на личен повод, фирмена среща и тържество. В реномираните ресторанти се сервират специалитети от интернационалната кулинария, а лятната тераса пък гарантира прохладна свежест в горещите вечери.  През деня най-предпочитани са местата около външния минерален басейн с детска секция. Към преференциалния пакет се включват шезлонгите, чадърите и хавлиените кърпи. Съвсем близо се намира и площадката за най-малките представители, аранжирана със  занимателни атракциони и напълно обезопасена. Релаксираща обстановка Хотелите по Черноморието следват стриктно утвърдените стандарти в обслужването на своите гости, затова в уелнес центъра работят само квалифицирани специалисти в сферата на кинезетерапията и балнеолечението. Горещо препоръчван е ефектът на сауната, заради различните й показания върху здравословното състояние на организма. С успокояващо действие се препоръчва кедрова сауна,  която облекчава симптомите на задух и кашлица, а финландската пък намалява токсините и ревматоидните болки в тялото. Терапевтите препоръчват за хората със сърдечни проблеми пречистващите свойства на парната баня и тепидариума, тъй като температурите там достигат до 40 градуса и са по-щадящи спрямо първите две манипулации. Атрактивни предложения за свободното време на гостите Към хотелите функционират модерни центрове за забавление, където гостите ще оползотворят свободното си време, ще изразходят малко енергия или просто ще се заредят с настроение. Подходящи занимания за всяка възраст са билярда, боулинга, дартса, тенис на маса. Почитателите на професионалния спорт тенис могат да си запишат предварително часове за корта с асистенцията на опитен инструктор. Някои хотели поддържат и мини голф игрище. Сред привържениците на класическата дисциплина се носи слух, че името му е абревиатура и означава „Само за мъже, забранено за жени”. Разбира се, тази услуга е достъпна за всеки желаещ.

Комплексът предлага и алтернативни предложения за любителите на спокойствието и релакса. Дамите ще имат пълноценната възможност да се разтоварят с шопинг терапия в търговския център на хотела, а господата да опитат късмета си в казиното.

Офертите за море 2016 са вече факт. Тази практика набира все по-голяма популярност в туристическата индустрия. България  също не изостана от опита на водещите страни в бранша. Възползвайте се от промоционалните условия и направете сега своята резервация, защото преференциалният пакет ще ви изненада с „горещи” предложения за горещото лято на 2016 г. Ето откъде може да се възползвате от промоционални оферти за почивка на море 2016: http://top20oferti.bg/oferti-za/more-2016/