Кейти Пери с мотивационно видео за олимпийци

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Клипът на новата й песен Rise е монтаж на кадри със състезатели и шампиони като Майкъл Фелпс, а текстът също е вдъхновяващ

Rise, новата авторска песен на Кейти Пери след близо 2-годишна пауза, става фон за предаванията на американската Ен Би Си от олимпийските игри в Рио де Жанейро от 5 до 21 август.

Певицата разказва, че парчето узрявало в нея години наред, докато най-сетне излязло на повърхността. Вдъхнових се да го завърша сега, вместо да го пазя за следващия си албум, защото сега, повече от всякога, имаме нужда светът да се обедини, обяснява тя.

„Знам, че заедно можем да се извисим над страха – в моята страна и навсякъде по света. Не мога да се сетя за по-добър пример от олимпийските състезатели, които се събират в Рио със своята сила и безстрашие, за да ни напомнят как ВСИЧКИ можем да се обединим, с решимостта да дадем най-доброто от себе си“, казва още Кейти Пери.

Музикален продуцент на баладата е Макс Мартин, а клипът е монтаж от архивни кадри с водещи олимпийски състезатели и шампиони като плувеца Майкъл Фелпс, гимнастичката Габи Дъглас и спринтьора Юсеин Болт.