Център за професионално обучение „Алтернатива за теб“

2
Добави коментар
Hak0
Hak0

Кои сме ние

„Алтернатива за теб“ е Център за професионално обучение, създаден през 2016 г. с основна цел – професионално обучение, квалификация и преквалификация на младежи и възрастни лица, услуги в сферата на образованието, консултирането, и посредничеството при търсене и намиране на работа.

 

Нашата цел

Да постигаме качествено професионално образование и обучение – което да спомага за задоволяване на потребностите и интересите на отделната личност, на обществото, на образователните и на обучаващите институции, на работодателите, на синдикатите.

Нашата мисия

Да осъществяваме дейността си в насока на образованието и професионалната квалификация на безработни лица, служители на организации нуждаещи се от по-високо ниво на квалификация, граждани търсещи собствено усъвършенстване и квалификация, адекватни на потребностите на пазара на труда и развитието на конкурентоспособността на българската икономика.В основата на потенциала ни е опита ни, придобит в продължение на многогодишната ни работа свързана с образованието, квалификацията и преквалификацията на младежи и възрастни. Осъзнавайки отговорността и спецификата на дейността ние се ориентираме към перспективни и търсени професионални направления, професии специалности, които са от изключителна важност за бъдещето на нацията.