VitaPectin / ябълков пектин – 10-дневен пакет за пречистане на организма и подобряване на храносмилането

3
Добави коментар
Kane
Kane

10-дневен стабилизиращ пакет VitaPectin/ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН. Състои се от 2 броя кутии с общо 20 броя сашета. Употребата на този пакет оказва многостранно благотворно въздействие върху човешкия организъм – подобрява перисталтиката и храносмилателния процес; подпомага дружествената чревна микрофлора, с което повишава капацитета на имунната защита; съдейства за намаление на телесната маса; понижава нивото на холестерола, триглицеридите и кръвната захар; извежда от организма множество биогенни токсини, тежки метали и радионуклидил. Приема се по едно саше два пъти на ден, половин час преди някое от основните хранения (препоръчва се сутрин и вечер). Съдържанието на едно саше се изсипва в чаша с 250 мл вода или сок. Разбърква се няколко секунди с бъркалка, след което се изпива. VitaPectin Ябълков пектин е нов тип хранителна добавка на основата на ябълков пектин. Това е иновативен продукт разработен по патентован уникален 8-стъпков процес, по технология за производство на космически храни. VitaPectin естествено детоксикира човешко тяло и спомага за подобряване на общото здравословно състояние на организма. Голяма част от пектина, който се предлага на пазара, в прахообразна и таблетна форма не е разтворим във вода и човешкият организъм усвоява едва около 10-15% от него. VitaPectin се разтваря напълно във вода за секунди, усвоява се изцяло от организма и е 100% натурален. Редовната употреба на пектин се препоръчва като превенция на редица заболявания. Как ябълковият пектин действа на човешкия организъм Пектинът е природен полимерен въглехидрат с многостранно благотворно въздействие върху човешкия организъм, доказано през последните десетилетия. По-точно: понижава нивото на холестерола, триглицеридите и кръвната захар; извежда от организма множество биогенни токсини, тежки метали и радионуклиди; подобрява перисталтиката и храносмилателния процес; подпомага дружествената чревна микрофлора, с което повишава капацитета на имунната защита; съдейства за намаление на телесната маса. Защо е важно ябълковият пектин да е 100% разтворен във вода При разтварянето му във вода пектинът образува колоиден разтвор. Колкото по-добра е неговата дисперсионна способност (разтворимост), толкова по-голяма е неговата активна повърхност и толкова по-висока е неговата ефективност. Какви са основните здравословни проблеми, които може да реши VitaPectin.

Понижава чувствително нивото на общия, „лошия” (LDL) холестерол,трхиглицеридите и кръвната захар; Елиминира токсичните тежки метали (живак, олово, цинк, кобалт, молибден и др.); Подобрява храносмилателния процес; Съдейства за намаление на телесната маса, редуцира мастните натрупвания; Повишава капацитета на имунната защита; Има мощно превантивно действие срещу рак на простатата;

Какви са препоръчителните дневни дози за прием на VitaPectin Приемането на две сашета VitaPectin дневно сутрин и вечер – около 30 минути преди хранене. Дава осезаеми резултати след 20-дневен на прием. Начин на употреба: Съдържанието на едно саше се изсипва в чаша с 250 мл вода или сок. Разбърква се няколко секунди с бъркалка, след което се изпива. Какви са основните предимства на VitaPectin Продуктите VitaPectin съдържат най-висок клас ябълков пектин. Технологията за производство осигурява усвояемост от организма на природните компоненти до 7 пъти по-висока в сравнение с познатите прахообразни, таблетни и капсулни форми на пектин. VitaPectin е бързо разтворима напитка с приятен и натурален вкус без добавена захар, консерванти и оцветители.