3 от най-актуалните социални придобивки през 2016г.

1
Добави коментар

Работниците все повече обръщат вниманието си към социалните придобивки, които предоставя работодателят. Често те са един от решаващите фактори за избор на компания от даден служител.

Вижте трендовете в социалните придобивки на персонала тази година.

Комплексна програма за насърчаване на здравословния живот – спортните и релаксационни активности са приоритет на повечето служители, когато става въпрос за разнообразие през натоварената работна седмица. Последните години все повече хора се обръщат към здравословния живот, включващ био храни, редовно спортуване, постигане на вътрешна хармония и релакс. Точно това е причината картите за спорт, осигуряващи различни видове активности да са с предимство пред останалите социални придобивки. Тук карта MultiSport ще предложи перфектната комбинация от безброй активности, много спортни обекти и възможност за ежедневна грижа за здравето ви.
Иновациите в офиса – все повече големи компании акцентират върху подобни стимули на работното място, с цел по-висока мотивация на служителите и намаляване на напрежението и стреса. Едни от най-ярките примери тук са: стая за персонала, специално пригодена за обяд, комфортни мебели, телевизор с PlayStation, игри като дартс и джаги. Бъдете сигурни, че дори част от подобни предимства на работното място, ще създадат една много по-приятна среда за ефективна работ
Здравното и пенсионно осигуряване – ползването на професионална фирма, специализирана в предлагането на различни застраховки и дефиниране на нуждите на служителя от даден вид продукт, е изключително сполучлива тактика за големите компании. Така освен, че се улеснява изборът на персонала относно застраховането, се облекчава и работата на HR отдела.

Не забравяйте да бъдете иновативни, когато става въпрос за социални придобивки на персонала и да поставяте фокуса винаги върху удовлетвореността на служителите.