Телевизор LED Smart Panasonic, 50″ (126 см), TX-50DX730E, 4K Ultra HD – Супер промоции

1
Добави коментар

Posted On юли 22, 2016 at 12:57 pm by admin / Коментарите са изключени за Телевизор LED Smart Panasonic, 50″ (126 см), TX-50DX730E, 4K Ultra HD

Телевизор LED Smart Panasonic, 50″ (126 см), TX-50DX730E, 4K Ultra HD

 

Страхотни 4K изображения със стилен дизайн на поставката
Серията DX730 осигурява ярки 4K изображения и интелигентно Firefox OS изживяване. Двойният тунер също така позволява гъвкаво споделяне на съдържание, а уникалната поставка ви позволява да изберете между два страхотни стила.

 

 
4K Ultra HD
Предоставя четирикратно по-висока разделителна способност на изображението от тази на стандартен HD телевизор.Със своята 3840 x 2160 разделителна способност 4K Ultra HD телевизорите правят изображенията толкова детайлни и кристално чисти, че усещането е все едно гледате реалния свят през прозореца, а не телевизия. Особено когато на разположение имате функции като панели с висока яркост/високо цветово пространство и мощен четириядрен процесор, които да изведат и най-финия детайл, предлаган от 4K.

 

 

 

my Home Screen 2.0

Бърз интуитивен достъп само до желаното от вас съдържание. Новият начален екран, базиран на Firefox OS, улеснява достъпа до съдържанието, което желаете, чрез интуитивна работа.

 

 

 

HDR
Готовност за възпроизвеждане на съдържание с висок динамичен диапазон с реалистични светли участъци. Съдържанието с висок динамичен диапазон (HDR) на телевизори с HDR поднася картината много по близко до начина, по който очите ви виждат реалния свят. Дълбоките черни оттенъци са комбинирани с много ярки светли участъци, за да се произведе ниво на реалността, което досега не беше възможно на телевизор.

 

 

 

Широк цветови спектър
Осигурява цветове с абсолютна точност в рамките на широк спектър. С използването на специална технология Wide Colour Phosphor с богати цветове, способна да създаде по-широка цветова гама, се обхващат над 90% от DCI стандартите. Телевизорите с широк цветови спектър ви дават още по-фина цветова палитра с естествени тонове, която, за разлика от повечето LCD телевизори, изглежда автентична във всяка една сцена.

 

 

Четворен тунер
Четири различни типа на приемане на телевизия – всичко в едно. Наслаждавайте се на сателитна, кабелна телевизия и TV>IP съдържание в допълнение към цифрови наземни предавания благодарение на иновативни вградени тунери.

 

 

 

Изкуството на интериора -Дизайн с функция за превключване

Регулируемата поставка е предназначена за осигуряване на гъвкавост за различните стилове на живот. Проектирана, за да се адаптира към различните стилове на живот, като добавя гъвкавост и хармония в дома с поставката за „Дизайн с функция за превключване“. Използваните материали, вдъхновени от дизайна на мебелите, доведоха до прости елегантни оформени от метал форми, които след това са завършени с цел осигуряване на изтънчеността, изисквана за европейския дом.