Телевизор SUHD Smart LG, 55″(139 cм), 55UH8507, 4K Ultra HD – Супер промоции

2
Добави коментар

Телевизори
Телевизор SUHD Smart LG, 55″(139 cм), 55UH8507, 4K Ultra HD

Posted On юли 22, 2016 at 12:45 pm by admin / Коментарите са изключени за Телевизор SUHD Smart LG, 55″(139 cм), 55UH8507, 4K Ultra HD

Телевизор SUHD Smart LG, 55″(139 cм), 55UH8507, 4K Ultra HD

 

LG SUPER UHD 4K телевизор
От пикселите до основата, телевизорът LG SUPER UHD е едно върховно достижение сред LCD моделите. Неговият IPS 4K Quantum екран има 10-битова матрица, която генерира над милион богати цветове и ярки живи изображения, каращи всичко друго да бледнее. Еволюционната картина е допълнена с изключителната звукова система от Harman/Kardon™ и многоканална система от високоговорители. Страхотната комбинация от звук и изображение пристига в ултратънък дизайн с лъскав метален корпус и поддръжка на HDR Super режим, 4K резолюция и операционна система Smart TV WebOS.
HDR SUPER с Dolby Vision
Когато визуализирате изображение в HDR режим, динамичният обхват на екрана възпроизвежда цветовете в диазпазон, максимално близък до нюансите, видими от човешкото око. HDR Super предоставя гъвкав достъп до HDR съдържанието, поддържайки HDR10 & Dolby Vision – най-доброто, което LG може да предложи към средата на 2016 година. Отворете сетива за бъдещия стандарт в качеството на картината.
Dolby Vision – Къде е разликата?
HHDR режимът и технологията за визуализиране Dolby Vision предоставят ярки, отлични изображения с по-добър контраст и поразително подобрени цветове. Насладете се на специалният подбор от видеа, с които със сигурност виждате картината точно по начина, по който трябва да бъде видяна.
* Dolby Vision е достъпен само чрез софтуерен ъпдейт.
IPS 4K Quantum екран
Ултра живите цветове могат да бъдат видяни от всеки ъгъл благодарение на един от най-добрите LED екрани, предлагани от LG. Иновативните технологии Quantum Display и Colour Prime Plus възпроизвеждат по-богат дизапазон от цветове, за да бъде гледането на телевизия едно още по-вълнуващо изживяване.
ColourPrime Plus
Технологията ColourPrime Plus предлага изключително богата гама от цветове за едни още по-живи изображения, за да впечатлява с реалистична картина.
Гама от милион цветове
Вижте повече от всички любими нюанси. Подобрената 10-битова матрица разширява цветовия спектър, отключвайки над 1 милион нюанси и разцветки на екрана. Така розите са по-ярко червени, небето е по-синьо, а цялостното преживяване – с изобилни нива на яркост, които преди смятахме за невъзможни.
По-широки ъгли на видимост
Телевизорът предоставя отлично качеството на картината, което е видимо от всеки зрителен ъгъл. Динамични ярки цветове, независимо къде седите.
Ultra Luminance
Разширете диапазона на контраста с технологията Ultra Luminance. Насладете се на по-светло бяло и по-тъмно черно благодарение на функцията за локално затъмняване, която прави най-светлите пейзажи и най-тъмните нюанси още по-ярки и живи.
Дизайн
Изключителната матрица на екрана е поместена в лъскава ултра-тънка метална рамка, а самият телевизор има красива стойка, фино извита във формата на полумесец. Включете го и LG SUPER UHD ще оживее с ненадминатите си богати цветове.
Звукова система от Harman/Kardon™
Добре познати на пазара с богатият си опит във висококачественото озвучаване, Harman/Kardon™ са истински експерти в областта си. Системата на високоговорителите позволява да се потопите в едно изцяло ново измерение на озвучаването.
Smart телевизор с WebOS
Носителката на награди операционна система на LG WebOS притежава функцията Free view Play, която позволява сами да избирате как да се забавлявате. Насладете се на любимите си телевизионни канали и сериали по всяко време.
Magic Zoom
Функцията Magic Zoom позволява да увеличавате части от екрана по време на гледане, без да спирате филма. Просто натиснете бутонът Zoom на дистанционното управление и вижте отблизо всеки интересен детайл от картината.
Magic Mobile Connection
Magic Mobile Connection дава възможност на зрителя лесно да пренесе съдържанието от смартфона директно на телевизора. В допълнение на това, използвайки единствено Wi-Fi връзката могат да се възпроизведат и любимите видео приложения и музика на голям екран.
Magic Remote
С дистанционното Magic Remote лесно поемате контрола над всичко в телевизора LG Super UHD с помощта на бутони, жестове и гласови команди. Насладете се на пълноценно изживяване с максимално удобство. По-бързо намиране и повече забавление.