ЦСКА-София – Удинезе завършиха 0:0 :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: LAP.bg

ЦСКА-София и Удинезе играят при 0:0 в контрола, която се провежда на стадион „Българска армия“, пише Sportal.bg. Двата отбора играят пред пълен сектор „А“, но не така стоят нещата със сектор „Г“.

 

Преди срещата червените представиха отбора за новия сезон.

 

Първата по-сериозна опасност бе пред вратата на гостите. В 6-ата минута Борис Галчев стреля от 20 метра, но в ръцете на Карнезис. В 17-ата минута червените имаха отлична възможност да открият резултата. Преслав Йорданов получи извеждащ пас и стреля силно с левия крак, но топката срещна дясната греда.

 

Удинезе отговори с шут на Коне в 36-ата минута, който Китанов изби в корнер. След неговото изпълнение последва разбъркване, топката стигна до Фелипе, който с мощен шут по земя от 25 метра нацели лявата греда.

 

Последваха два сериозни пропуска на италианците. Първо в 40-ата минута Коне получи извеждащ пас, но от 17-18 ментар стреля слабо и в аут. Три минути по-късно Сапата преодоля Китанов, но после направи по-трудното и не уцели празната врата.

 

В началото на втората част играта бе равностойна и без сериозни положения. Така вървеше до 63-ата минута, когато Сапата излезе очи в очи срещу Анатоли Господинов, но резервният страж на ЦСКА-София прояви добър рефлекс и спаси.

 

В 75-ата минута реферът Никола Попов изгони Фелипе за груб фаул срещу Диого Виана.

 

Секунди преди края на даденото от рефера триминутно продължение на срещата Удинезе, който вече играеше с човек по-малко, имаше отличен шанс да измъкне успеха, но резервата Янко направи невероятен пропуск, тъй като не улучи от два метра празната врата на ЦСКА-София.