9 страхотни модела бански, с които ще покорите лятото

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото кипи, а горещите дни ни карат да отскачаме до морето все по-често. Вече ни е традиция да ви представяме най-красивите модели бански, които намираме в интернет. А, ние наистина търсим много, за да ви покажем само най-цветните и живи модели, съчетани с фини и луксозни материи.

Днес сме ви подготвили 9 модела бански, с които ще покорите лятото. Те са актуални, различни и наистина секси. Независимо дали имате перфектно изваяно тяло или се срамувате да се покажете на плажа, тези бански ще подчертаят най-хубавото във фигурата ви, стига да спазвате някои простички съвети. Когато избираме долнище за бански е важно да имаме предвид, че някои модели разширяват оптически ханша – като тези  връзки от двете страни. Да, те наистина са красиви, но не пасват на всяка фигура, тъй като правят хашна да изглежда по-обемен. Моделите с висока талия са изключително модерни за лятото на 2016-а и ги препоръчваме с две ръце за всяка дама, която иска да прикрие някое и друго несъвършенство.

Когато избирате горнище на бански, подбирайте внимателно подходящата поддръжка за вашия бюст. Ако сте надарени с естествени големи гърди, то горнището на банския ви трябва да е с широк колан и стабилни презрамки. Триъгълниците, които се завързват на врата са подходящи за всички дами, но не и за тези с по-пищни форми, защото не осигуряват стабилна поддръжка.

Представяме ви модели, в които има от всичко по-малко и са подходящи за всяка от вас. Разгледайте ги внимателно и изберете този модел, който ви допада най-много. Не забравяйте, че не е важно банският само да е красив, но и да подчертава фигурата ви. Пожелаваме ви слънчеви плажни дни и ви представяме нашите страхотни модни находки.

Етикети:
eMODNO да имам, бански, дамска мода, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, модерно, модни тенденции, Шопинг експерт