Допълнителни екскурзии на остров Майорка

31
Добави коментар
DSTours
DSTours

Чартърна програма с директен полет от Варна до Палма Де Майорка, Октомври 2016

Програма на допълнителните екскурзии, на които можете да разгледате целия остров: исторически и архитектурни забележителности, невероятна природа и красиви плажове:

1. Екскурзия Палма и Валдемоса Перфектната комбинация ако искате да разгледате оживената столица и едно от най-красивите селца на острова, в един ден. Ще посетите Ла Сеу – внушителната готическа катедрала и ще се насладите на разходка из средновековния стар град Палма, малките улички и големите търговски улици Paseo Borne, Las Ramblas. След като пристигнете в очарователното планинско селце #Валдемоса, ще можете да тръгнете по стъпките на Фредерик Шопен и Жорж Санд. Ще се разходите из манастирските градини и ще се насладите на панорамна гледка към селото. Прекрасен път, който минава по протежение на брега, ще Ви отведе до Дея. Но преди това ще спрете в Son Marroig, имение от 16-ти век , собственост на Лудвиг Салвадор, ерцхерцог на Австрия, заобиколено от вековни маслинови дървета. От терасите на това имение се разкрива прекрасна панорама. Ще завършите деня с фантастичната гледка на скалата „Punt de Sa Forada”

Цена: 59€ Включва: автобусен транспорт, официален екскурзовод, входна такса за катедралата, входна такса имение Son Marroig.

Минимален брой участници: 30

2. Обиколка на острова Забележителностите на остров #Майорка в един ден! Екскурзия с автобус, влак и кораб! Перфектната възможност да се запознаете с острова или да откриете нови места. Насладете се на гледката от автобуса преди да стигнете до красивия залив Sa Calobra и впечатляващия каньон Torrent de Pareis. Качвайки се на корабчето се открива гледката към скалите на планината Трамунтана. Незабравима част от тази екскурзия е пътуването с влакчето от Палма до Солер, едно от най-старите в Испания. Влакът се движи между живописни плантации с портокалови и лимонови дръвчета.

Важно: Пътуването с корабчето зависи от метеорологичните условия.

Цена: 98€ Включва: автобусен транспорт, официален екскурзовод, транспорт с влак, транспорт с кораб, вход за манастира Lluc.

Минимален брой участници: 30

3. Драконовите пещери и перлите Ще посетите една от най-известните забележителности на острова-Драконовите пещери. Между сталактитите и сталагмитите, около най-голямото подводно езеро – Мартел, ще се насладите на кратък класически концерт. Следва разходка в Порто Кристо и се отправяте към втория по големина град на острова – Манакор, където ще посетитe фабрика за #перли.

Цена: 55€. Включва: автобусен транспорт, официален екскурзовод, входна такса за пещерите.

Минимален брой участници: 30

4. Вечерно шоу Son Amar Богата програма от класическо #фламенко до модерно представление с LED светлини. 4 часа с включена вечеря по меню „Gold” (предястие, основно, десерт, вода и вино – ½ бутилка на човек)

Цена: по запитване. Включва: автобусен транспорт, вход за Son Amar, вечеря

Минимален брой участници: подлежи на потвърждение