Чанти от грамофонни плочи и мини китари сред уникатите на Summer Festival Burgas

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Една година след първото издание на фестивала за ръчно изработени произведения, Бургас ще бъде домакин на четвъртото издание на инициативата. Началото на Summer Festival Burgas ще бъде поставено на 7-ми август, като фестът ще продължи до 11-и. Темата отново е ”Направено с ръце и от сърце”, а залите на Експоцентър “Флора” пак ще бъдат изпъстрени с разнообразна палитра от дрехи, аксесоари и сувенири.

В залите на Флората място ще намерят ръчно изработени и произведени козметика, грим, свещи, храни, бижута, аксесоари, дрехи, обувки, чанти, картини, декор, макети, плетива, музикални инструменти и много други. Сред най-интересните артикули тази година се открояват чанти от грамофонни плочи, мини китари, бижута в сфера.

Предвиден е кът за апетитни и полезни храни и напитки: кафе специалитети, суши, прясно изпечени кроасани и мъфини, вегетариански лакомства и сладкиши, малиново вино и други. Специално подбран DJ ще се погрижи за настроението, така че изложението да се превърне в истинско лятно парти край морето.